Skip to content

LFC x Converse Run Star Hike Platform 'Oat Milk'
A05965C
38% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Converse Run Star HikeConverse Run Star Hike Platform Metallic White, BeigeRun Star Hike Platform Foundational LeatherConverse Run Star Hike Ox 'White'Converse Run Star HikeRun Star Hike Platform Water-Repellent Canvas

Productdetails

StylecodeA05965C
MerkConverse
ModelConverse Run Star Hike
ColorwayOat Milk/Egret/Rainforest
KleurBeige
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum06-04-2023
Gepubliceerd24 maart 2023 16:00
Bijgewerkt27 april 2024 05:29
Converse's collabs pad is een aanlokkelijk pad voor alle fans van het merk en het bedrijf lijkt niet teleur te stellen als het gaat om zijn allereerste samenwerking in de voetbalwereld. De Converse x Liverpool FC Collection bestaat uit een reeks kleding en sneakers geïnspireerd op de Britse voetbalclub. De ontwerpen van Run Star Hike Platform en Chuck 70 zijn gekozen om te worden aangepast in de LFC-stijl en bieden de fans aantrekkelijke unisex keuzes. 

De LFC x Converse Run Star Hike Platform 'Oat Milk' wordt geleverd in een 'Oat Milk' bovenwerk met details in LFC kleuren. De crèmekleurige canvas bovenkant is versierd met glimmende 'YNWA' teksten die verwijzen naar het lied en motto van de club 'You'll Never Walk Alone'. Het iconische 'Converse All Stars' embleem kleedt het midden van de schoen in 'Rainforest' groen, passend bij de overdreven zaagtand buitenzool. Op de bovenkant van de tong is het 'L.F.C'-logo in rood geborduurd, wat een vleugje kleur toevoegt aan het ton-sur-ton gekleurde bovenwerk. Het ontwerp wordt gecompleteerd door een 'Egret' high-top platform. 

De sneaker wordt geleverd in een special edition doos, ter ere van de samenwerking, en twee sets veters in rood en 'Oat Milk'.
LFC x Converse Run Star Hike Platform 'Oat Milk' A05965C
-4
apr.
6
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download