Skip to content

Karhu Fusion XC 'Aloe Wash'
F830009
100% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Norbit x Karhu Fusion XC 'Sage green'Karhu Fusion XC 'Smoke Pine' - Mount Saana PackKarhu Fusion XC 'Silver Lining' - Mölkky PackKarhu Fusion XC 'Brindle' - Mount Saana PackKarhu Fusion XC 'Lily White' - Flow State PackKarhu Fusion CX 'Autumn Leaf' - Mount Saana Pack

Productdetails

StylecodeF830009
MerkKarhu
ModelKarhu Fusion XC
ColorwayAloe Wash/Aloe Wash
KleurGroen
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum01-03-2024
Beoordeling10 / 10 (1 stemmen)
Gepubliceerd29 februari 2024 21:19
Bijgewerkt8 mei 2024 06:38
De Fusion XC is een moderne sneaker met historische knipogen, met Fulcrum-technologie voor uitgebalanceerde demping en meer ondersteuning. Hij heeft een volledig gesloten tong om vuil buiten te houden, touwveters en een treklipje voor gemakkelijk aan- en uittrekken. 

De sneaker is gemaakt met leren overlays en verschillende soorten mesh, en heeft een rubberen teenbumper voor bescherming. Hij heeft een T-profiel buitenzool voor extra grip en een luchtkussen met een gespikkelde tussenzool. 

De sneaker is ontwikkeld in de geest van verschillende sneakers uit Karhu's oude catalogi en heeft een afgeplakt M-logo dat doet denken aan de Fusion AP uit 1996. Naast deze historische knipogen naar het ontwerp heeft de Fusion XC een tong met volledige voering en een waterdicht HydroGuard® membraan, waardoor het de perfecte sneaker is voor elk buitenavontuur.
Karhu Fusion XC 'Aloe Wash' F830009
1
mrt.
1
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download