Skip to content

Highsnobiety x adidas Stan Smith 'Wonder White'
IE2529
70% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

adidas Stan Smith Lux 'Core Black'The Simpsons x adidas Stan Smith 'Homer Simpson'adidas STAN SMITH CFadidas Stan Smithadidas Stan Smith Lux WMNS 'White'Adidas Stan Smith Crepe White

Productdetails

StylecodeIE2529
Merkadidas
Modeladidas Stan Smith
ColorwayWonder White/Wonder White/Cream White
KleurBeige
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum21-06-2023
Beoordeling7 / 10 (10 stemmen)
Gepubliceerd16 juni 2023 10:09
Bijgewerkt29 april 2024 06:32
In samenwerking met Adidas creëerde Highsnobiety de Adidas Stan Smith 'Wonder White' colorway. De HIGHART pop-up galerie vormde de inspiratie voor deze speciale editie, die iconische Stan Smith elementen zoals de geperforeerde 3-Stripes en het gemerkte hiel detail op een frisse en innovatieve manier opnieuw vormgeeft. Het bovenwerk is gemaakt van eersteklas getrommeld leer in een gebroken witte tint rondom en straalt verfijning uit.

Het Highsnobiety-logo, co-branding op de binnenzool, hiel en tong en een exclusieve "Highsnobiety in Paris"-sleutelhanger in een zwarte contrasttint maken de samenwerking compleet. Het is een tijdloze klassieker sinds het debuut in 1971, geliefd op tennisbanen en in stedelijke straten. De samenwerking met Highsnobiety voegt een spannende draai toe aan dit iconische silhouet, waardoor de Stan Smith 'Wonder White' een must-have wordt voor sneakerliefhebbers en fashion-forward individuen, die ook verkrijgbaar is in de kleur 'Cloud White'.
Highsnobiety x adidas Stan Smith 'Wonder White' IE2529
4
jun.
21
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download