Skip to content

Air Jordan Spizike Low GS 'Houston Oilers'
FQ3950-400
71% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Air Jordan Spizike Low 'Obsidian'Air Jordan Spizike Low 'Team Red'Air Jordan Spizike Low 'Bred'Air Jordan Spizike Low GS 'Obsidian'Air Jordan Spizike Low TD 'Obsidian'Air Jordan Spizike Low PS 'Obsidian'

Productdetails

StylecodeFQ3950-400
MerkAir Jordan
ModelAir Jordan Spizike
ColorwayFootball Blue/Fountain Blue/University Red
KleurBlauw
DoelgroepJongens, Meisjes
Releasedatum31-01-2024
Beoordeling7.1 / 10 (62 stemmen)
Gepubliceerd27 december 2023 16:11
Bijgewerkt6 mei 2024 07:30
De Air Jordan Spizike Low GS 'Houston Oilers' is een eerbetoon aan het legendarische voetbalteam Houston Oilers.

De sneaker combineert echt en synthetisch leer in het bovenwerk en biedt luxe en uitzonderlijk comfort. Deze versie van het iconische Spizike-silhouet maakt deel uit van een levendige colorway die is geïnspireerd op het kenmerkende uniform van de Oilers en heeft de kleur 'Football Blue'. Intens rode accenten op de merkelementen en zoolgedeeltes symboliseren de passie en kampioensambities van het team. Het ontwerp wordt afgemaakt met de iconische olifantenprint in blauw. De sneaker is uitgerust met Air cushioning units voor uitzonderlijke schokdemping en ondersteuning.

Met gewaagde kleurstellingen, een comfortabele constructie en een retro stijl is de Air Jordan Spizike Low GS 'Houston Oilers' een ideale schoenoptie voor sneakerliefhebbers. De kleurstelling is ook verkrijgbaar in maten voor volwassenen.
Air Jordan Spizike Low GS 'Houston Oilers' FQ3950-400
26
jan.
31
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download