Skip to content

Corporate x Air Jordan Air Ship PE SP 'Light Menta'
FJ2384-301
88% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Nike Air Ship SP 'Diffused Blue' - Every Game PackJordan Air Ship PE SP 'Rust Pink'Nike Air Ship SP 'Red Dune' - Every Game PackAir Jordan Air Ship 'Pine Green'

Productdetails

StylecodeFJ2384-301
MerkAir Jordan
ModelJordan Air Ship Pro
ColorwayLight Menta/Metallic Silver/Kinetic Green/Sail
KleurGroen
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum15-09-2023
Beoordeling8.8 / 10 (25 stemmen)
Gepubliceerd22 augustus 2023 05:27
Bijgewerkt25 april 2024 06:39
De Corporate x Air Jordan Air Ship PE SP 'Light Menta' viert de 15e verjaardag van de in Cincinnati gevestigde sneakerboetiek Corporate. De sneaker is geïnspireerd op de geboortestad van de oprichter, Matt Tomamichel, en is gemaakt van eersteklas materialen in een elektriserende groenblauwe kleurstelling.  

Het bovenwerk van de 'Light Menta' is gemaakt van eersteklas suède en heeft zowel gladde als harige texturen. Witte accenten rond de Swoosh, het vetersysteem en de middenzool versterken het uiterlijk van deze sneaker, terwijl de grijze buitenzool bijdraagt aan de authentieke flair. Co-branding elementen in het silhouet verwijzen naar de twee merken. Op de binnenzool staat de skyline van Cincinnati, wat verder verwijst naar de slaapplekken van de Corporate boutique.

Met Matt's verhaal van doorzettingsvermogen en toewijding aan de gemeenschap is de Corporate x Air Jordan Air Ship PE SP 'Light Menta' een stukje sneakergeschiedenis van Cincinnati.
Corporate x Air Jordan Air Ship PE SP 'Light Menta' FJ2384-301
19
sep.
15
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download