Skip to content

adidas Superstar ADV 'Royal Blue'
ID3365

Misschien vind je dit ook leuk

Teenage Mutant Ninja Turtles x adidas Superstar 'Shelltoe'adidas Superstar XLG 'Cloud White'Guccimaze x adidas Superstar Ozrahadidas Superstar 82Adidas Superstar Foundation 'Triple White'adidas Originals Superstar 'White' - Home of Classics

Productdetails

StylecodeID3365
Merkadidas
Modeladidas Superstar
ColorwayCore Black/Royal Blue/Gold Metallic
KleurNavy
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum18-01-2024
Gepubliceerd18 januari 2024 11:50
Bijgewerkt3 mei 2024 15:02
De adidas Superstar ADV 'Royal Blue' (ID3365) is een moderne versie van het klassieke Superstar silhouet, ontworpen voor skaters van alle niveaus die waarde hechten aan zowel stijl als prestaties. Deze sneaker heeft een bovenkant van eersteklas leer en is een duurzame en stijlvolle optie voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare skatesneaker.

De gewaagde koningsblauwe colorway van de adidas Superstar ADV 'Royal Blue' wordt aangevuld met goudmetallic accenten, wat zorgt voor een unieke en opvallende look. De sneaker heeft ook een witte tussenzool, wat het stijlvolle uiterlijk nog groter maakt. Bovendien is de rubberen buitenzool van de sneaker ontworpen met verbeterde grip om skaters maximale boardcontrole te geven, waardoor het een ideale keuze is voor iedereen die zijn prestaties wil verbeteren.
adidas Superstar ADV 'Royal Blue' ID3365
0
jan.
18
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download