BANNER SJRADIO

Sneakerjagers Radio

You are listening to Sneakerjagers Radio. A place to explore the world of music through the eyes and ears of Sneakerjagers. 

Wij van Sneakerjagers weten dat je samen grote dingen kan bereiken. Daarom zijn we samengekomen met La Cassette voor een aantal toffe Recordings. Een Recording serie van 20 min, easy and watchable.

 

 

Sneakerjagers Radio x La Cassette

Recordings

Na gigs voor Appelsap, WooHah! & Patta was Sandor Dayala ook te zien op de 8e editie van La Cassette. Sandor Dayala brengt voor deze editie van LC Recordings en SJ Radio de new wave Hiphop op de decks. Zelfs Covid kan deze man niet stoppen. Vergeet hem niet te checken op zijn kanalen.

EILEEN was al te zien op WooHah! en draait als resident in de Bitterzoet. Ze brengt voor deze editie van LC Recordings en SJ Radio een frisse en zomerse sound. Enjoy 20 minutes of goodness. Vergeet haar niet te checken op haar kanalen.

SOJUJU was te zien op de editie van La Cassette in het geliefde Filmcafé in Utrecht. Nu is de DJ te zien in onze Recorings, opgenomen in het Sneakerjagers Clubhuis. Met een mix van goeie nieuwe tunes en de finest RnB wist ze ons 20 minuten lang te verassen. 20 minutes of goodness. Check SOJUJU op Instagram en heel veel kijk- en luisterplezier!

Naast resident DJ van La Cassette was ELVILIA. ook te zien op WooHah! en in voorprogramma’s bij TivoliVredenburg. In deze set brengt Quincy weer een mix van de beste Old school tunes en UK Grime. Deze UK Grime invloeden zijn ook te zien op de background van deze heerlijk set. Get schooled! Vergeet ELVILIA. niet te checken op zijn kanalen.

This time recording Shapes. Twee goeie vrienden van de La Cassette Crew brengen jullie deze keer een nieuwe sound- Hiphop, Grime, Drum & Bass met een vleugje Electro.

Kalaba ook wel bekend als AMBUSH Radio staat deze keer achter de decks. Only Hiphop Sh*t. Voor de kenners en voor de rookies in het genre brengt hij platen in de mix waarvan je zult opkijken. Allemaal in thema rondom onze nieuwe Amerikaanse president Joe Biden’s overwinning. Winners vibe only.

Mo aka Mofro, part of the La Cassette fam! Hij draaide al meerdere keren op edities van La Cassette in EKKO. Developing his skills everytime. Dit keer een mix op basis van water, wind & vuur. Big tunes & local heroes!

LeyroyElshot groeide op achter de platenspelers van zijn vader die ook DJ is. Na het draaien van Deep House, Techno and Drum & Bass, is hij zich gaan verdiepen in R&B (classics), Hiphop, Trap en de Afro sound. De mix van zijn skills als producer en DJ zorgt voor verrassende en authentieke sets. Enjoy

Modje Phuangkularb (Kinnari) werkt door de weeks bij de women’s streetwear store Maha in Amsterdam. Nu staat ze achter de decks bij SJ Radio. De genres die ze graag draait zijn; future beat, UK (garage, bass) en Hip Hop. Hieronder is de tracklist te zien. Thanks for listening!

Lion Kojo groeide op in Utrecht en was zoon van een Ghanese vader en Nederlandse moeder. Hieruit zijn vanaf zijn vaders kant invloeden ontstaan uit Reggae en Afrikaanse tunes en vanaf zijn moeders kant de westerse popmuziek. De inspiratie die Lion hieruit haalde ontwikkelden zich in een brede muzikale interesse. Verwacht bij sets van Lion Hip-Hop, RnB, Soul, Funk, Highlife en alles daar tussenin. 

Chamos kan wel bestempeld worden als genreoverstijgend. Veel hip-hop in een nóg dansbaarder jasje. Deze gasten stonden al regelmatig op Encore, Amsterdam Open Air en Vunzige Deuntjes. Misschien zijn deze gasten nog wel groter in het buitenland na shows in Barcelona, Hamburg en zelfs een eigen tour in Azië waar steden als Tokio, Kuala Lumpur en Seoul aangedaan werden.

Nala is de laatste tijd veel te zien tijdens de livestreams van Kion waar ze een mix laat horen tussen Future Beats, Hiphop en Dancehall laat horen. Verwacht in deze set hetzelfde! Naast een paar classics zijn er veel bijzondere edits en mashups te horen. Geniet daarnaast op de achtergrond van beelden van een oude thaise traditie; stick and poke tatoeëren.

Verwacht in deze set tracks van Snoop Dogg, Blxst en DJ Quick. Een set vol old school tunes en classics. JJAQ is een echte Jack of all trades. Zo is hij in het dagelijks leven leraar Engels en stond hij model voor onder andere merken als Patta en Suzan Bijl. Ook is hij onderdeel van het collectief duitse collectief EINHUNDERT die over de hele wereld hun soundsystems neerzetten.

Sneakerjagers Radio Special Projects

Special Projects

Wij van Sneakerjagers weten dat je samen grote dingen kan bereiken. DJ Turne, een goede vriend van Sneakerjagers, brengt ditmaal, onder SJ Radio, een nieuwe set geheel in het thema van de Sneakerjagers 90’s Week uit.

Net als tijdens de 90s week is DJ Turne weer te gast bij SJ Radio. De set staat in het teken van een aantal heerlijke classics waarmee je goed het weekend in zal gaan!

Sneakerjagers Radio Blogs

DJ Turne
chamos
SOJUJU
ELVILIA
Sandor Dayala