BANNER SJRADIO

Sneakerjagers Radio

You are listening to Sneakerjagers Radio. A place to explore the world of music through the eyes and ears of Sneakerjagers. 

Wij van Sneakerjagers weten dat je samen grote dingen kan bereiken. Daarom zijn we samengekomen met La Cassette voor een aantal toffe Recordings. Een Recording serie van 20 min, easy and watchable.

Next up – SOJUJU & ELVILIA.

Sneakerjagers Radio x La Cassette

Recordings

Na gigs voor Appelsap, WooHah! & Patta was Sandor Dayala ook te zien op de 8e editie van La Cassette. Sandor Dayala brengt voor deze editie van LC Recordings en SJ Radio de new wave Hiphop op de decks. Zelfs Covid kan deze man niet stoppen. Vergeet hem niet te checken op zijn kanalen.

EILEEN was al te zien op WooHah! en draait als resident in de Bitterzoet. Ze brengt voor deze editie van LC Recordings en SJ Radio een frisse en zomerse sound. Enjoy 20 minutes of goodness. Vergeet haar niet te checken op haar kanalen.

SOJUJU was te op de editie van La Cassette in het geliefde Filmcafé in Utrecht. Nu is de DJ te zien in onze Recorings, opgenomen in het Sneakerjagers Clubhuis. Met een mix van goeie nieuwe tunes en de finest RnB wist ze ons 20 minuten lang te verassen. 20 minutes of goodness. Check SOJUJU op Instagram en heel veel kijk- en luisterplezier!

Naast resident DJ van La Cassette was ELVILIA. ook te zien op WooHah! en in voorprogramma’s bij TivoliVredenburg. In deze set brengt Quincy weer een mix van de beste Old school tunes en UK Grime. Deze UK Grime invloeden zijn ook te zien op de background van deze heerlijk set. Get schooled! Vergeet ELVILIA. niet te checken op zijn kanalen.

Sneakerjagers Radio Blogs

SOJUJU
ELVILIA
Sandor Dayala