Sneakerjagers ‘On Air’ Podcast Season 2!

Vanaf vrijdag 28 februari 2020 start Sneakerjagers met seizoen 2 van de Nederlandstalige podcastserie ‘On Air’

Host van deze podcast is de bekende Nederlandse tv-presentator, sneakerliefhebber en DJ Valerio Zeno. Met zijn welbekende nuchtere insteek weet hij op een aanstekelijke manier te presenteren en de gasten in onze podcaststudio in Amsterdam te interviewen.

De podcast wordt vooral gemaakt voor ‘iedereen’: jong, oud, arm, rijk, iedereen die sneakers koopt, bemint of verzamelt. Van diegene die net zijn eerste paartje heeft gekocht tot de meest doorgewinterde verzamelaar. We willen vertellen over de sneakercultuur, de liefhebberij, het verleden, de toekomst, de hype rondom bepaalde merken, releases en produktontwikkeling. Daarnaast is er veel aandacht voor de dagelijkse bezigheden van alle gasten die langskomen in het tweede seizoen.

De gastenlijst van seizoen 2 van ‘Sneakerjagers On Air’ is inmiddels bekend maar gaan we nog niet verklappen! Het is in ieder geval een mooie mix met BN’ers, verzamelaars, kenners, ontwerpers en andere mensen uit de industrie. De eerste aflevering van seizoen 2 is te beluisteren vanaf vrijdag 28 februari op Spotify, Apple Podcasts en te zien via het Youtube kanaal van Sneakerjagers.

Sneakerjagers 'On Air'

Season 2

In de eerste aflevering van seizoen 2 ontvangen Valerio en Donavan Heeneman van SneakerDisplays.com (de co-host in deze aflevering) twee bijzondere gasten met beide een enorme passie voor sneakers. Melvin Sibelo, beter bekend onder zijn DJ naam: Melly Mel en hagenees Bart van Hylckama. Retailondernemer en creative duizendpoot.

Het moment is daar! Brainpower is te gast in onze podcaststudio in Amsterdam. Valerio en (co-host) Jaimie van Heije kunnen deze toegewijde artiest met ruim twintig gouden en platina platen alles vragen over zijn sneakerliefde en indrukwekkende carrière.

In de derde aflevering van het tweede seizoen van Sneakerjagers ‘On Air’ de podcast ontvangen Valerio en (co host) David de Ruiter weer twee ‘sneakerfreaks’ aan tafel in onze podcast studio in Amsterdam, te weten: Ted van Eldik, eigenaar van sneakerstore Epic Breda, en onze eerste internationale gast Pieter Pauwels uit België. Eigenaar van sneakerstores Panthers en Locker Room in Brussel.

EINDELIJK! De aflevering waar we lang naar uit hebben gezien. Valerio en co-host Matthijs van de Meulen ontvangen in de 4e aflevering van seizoen 2 van Sneakerjagers ‘On Air’ de podcast twee Deventer sneakerfreaks aan tafel in onze ‘tijdelijke’ studio te Utrecht.

We zijn weer los! In aflevering 5, van het tweede seizoen Sneakerjagers ‘On Air de poscast, ontvangt onze host Valerio Zeno, Jasper Lijfering van Amsterdam Vintage Watches en Rolph van Heyster van Calico Jack.

Een nieuwe podcastaflevering met Valerio Zeno als host van de show. Dit keer zijn artiest Kraantje Pappie en de eigenaar van Outsole, Frank Klerks te gast in onze studio te Amsterdam om een uur lang te praten over sneaker releases, interessante sneaker-ervaringen, muziek en het verkopen van exclusieve sneakers. Met andere woorden, pak wat te drinken, een bak popcorn en geniet er van!

Deze week hebben we wederom een fantastische podcastuitzending met de twee broers Joey Micheal en Davy James. Davy is een echte sneakerverzamelaar die al lang mee gaat en heerlijke verhalen te vertellen heeft. Zijn broertje Joey Micheal werkt als designer bij het lifestyle merk BALR. en is net als zijn broer ook een echte verzamelaar en heuse liefhebber. Het zit immers in de familie. Veel kijk- en luisterplezier!

In de achtste aflevering seizoen twee Sneakerjagers ‘On Air’ ontvangt host Valerio Zeno de welbekende Benny Komala van Ben-G & Timothy Sabajo van Patta in onze studio in Amsterdam. Dit betekent ruim anderhalf uur lang praten over sneaker releases, interessante sneaker-ervaringen, muziek en het verkopen van exclusieve sneakers.

De negende aflevering van seizoen twee staat voor je klaar! Host Valerio Zeno heeft met Remko Nouws en Yousef Gnaoui, beter bekend als Sef, twee speciale gasten aan tafel. Beide hebben een grote voorliefde voor sneakers, maar zijn ook verantwoordelijk voor bijzondere samenwerkingen op het gebied van sneakers. ⁠Een aflevering vol met unieke verhalen, leuke anekdotes en natuurlijk veel mooie sneakers!

Als footwear designer en founder van Studio Hagel maakt Mathieu de meest bijzondere creaties op het gebied van sneakers en werkt samen met de meest prestigieuze designers en merken van over de hele wereld. Het fashion label Olaf Hussein is al een aantal jaar een gevestigde naam aan het worden in de fashion wereld. Oprichter Hussein vertelt over zijn ontwikkeling van stagiair bij Tommy Hilfiger tot eigenaar van een wereldwijd fashion label.

Peter Kolks van POP Trading Company vertelt over de te gekke samenwerking met Converse. Nikki van Toorn vindt het geweldig om haar passie voor sneakers te delen met de wereld, maar naast de schoenen moeten ook de foto’s ervan perfect zijn.

Roxanne Hehakaija, beter bekend als Rocky, is een echte straatvoetballer. Fanatieke FIFA spelers zullen haar wellicht kennen van Volta uit FIFA 20 en is daarmee het eerste vrouwelijke karakter in de bekende voetbal video game. Andor van den Boom, eigenaar van de ‘wereldberoemde’ skate en sneakerstore 24/7 in Nijmegen, begon al vroeg met skaten. Sinds zijn 13e is hij al betrokken in de wereld van het skaten en tot de dag van vandaag is hij daar nog niet van af.

Sneakerjagers 'On Air'

Season 1

Sneakerjagers ‘On Air’ // Aflevering 01.
Welkom bij de eerste aflevering van Sneakerjagers ‘On Air’ Podcast seizoen 1, gepresenteerd door Valerio Zeno & Non (Prime Utrecht). Gasten zijn Sam van IJzendoorn (Vijzbespokes) en presentator Daan Boom.

Sneakerjagers ‘On Air’ // Aflevering 02.
Welkom bij de tweede aflevering van Sneakerjagers ‘On Air’ Podcast seizoen 1, gepresenteerd door Valerio Zeno & Non (Prime Utrecht). Gasten zijn chef-kok en sneakercollector Jaimie van Heije en de dudes van Vriendl00s

De gasten in aflevering 3 van de Sneakerjagers ‘On Air’ Podcast zijn Internationaal DJ en producer Julian Jordan en Sneaker Display eigenaar Donovan Heeneman

De vierde aflevering van Sneakerjagers ‘On Air’ is te beluisteren of te zien vanaf woensdag 9 oktober 08:00 uur op SpotifyApple podcast of Youtube.

De gasten in deze vierde aflevering van de Sneakerjagers ‘On Air’ Podcast zijn Chanica Kist a.k.a. @shoenica ofwel The Godmother of sneakers en stand-up comedian, cabaretier en tekstschrijver René van Meurs.

Valerio en Non krijgen in deze vijfde aflevering van Sneakerjagers ‘On Air’ de podcast twee ervaren en doorgewinterde mannen aan tafel in onze studio in Amsterdam. Niemand minder dan rapper en acteur Pete Philly en sneakerfreak Tommy Triggah.

De gloednieuwe aflevering is te beluisteren of te zien vanaf woensdag 23 oktober 08:00 uur via SpotifyApple podcast of Youtube.

In aflevering 6 van Sneakerjagers ‘On Air’ de podcast ontvangen Valerio en Non weer twee geweldige gasten aan tafel in onze studio in Amsterdam, te weten fashion influencer Ginney Noa en FHM ‘editor in chief’ Chris Riemens.

De gloednieuwe aflevering is te beluisteren of te zien vanaf zondag 3 november 08:00 uur via SpotifyApple podcast of Youtube.

Valerio en Non ontvangen in aflevering 7 van Sneakerjagers ‘On Air’ de podcast weer twee geweldige gasten aan tafel in onze studio in Amsterdam, te weten één van de grootste Nederlandse old skool Sneaker verzamelaar Dennis Tokaya (aka Dude The Shoepimp) en de alom bekende en populaire Nederlandse acteur Géza Weisz.

De gloednieuwe aflevering is te beluisteren of te zien vanaf woensdag 13 november 2019 via SpotifyApple podcast of op Youtube.

In de achtste aflevering van Sneakerjagers ‘On Air’ de podcast ontvangen Valerio en Non de sneakerliefhebber en eigenaresse van webshop/blog OnTheBlock Josine Michels en creatieve duizendpoot, MC, docent en old skool sneakerfreak Alain van Duuren.

Sneakerjagers ‘On Air’ de podcast aflevering 8 is te beluisteren of te zien is vanaf vrijdag 22 november 2019 08:00 uur via SpotifyApple podcast of op Youtube.

Valerio en Non krijgen in deze negende aflevering van Sneakerjagers ‘On Air’ de podcast weer twee geweldige gasten aan tafel in onze studio in Amsterdam. Niemand minder dan (mede)oprichter van Patta Edson Sabajo en spiritueel leider van Gamekings Boris van de Ven.

Sneakerjagers ‘On Air’ de podcast aflevering 9 is te beluisteren of te zien is vanaf donderdag 28 november 2019 via SpotifyApple podcast of op Youtube.

Valerio en Non krijgen in deze tiende aflevering van Sneakerjagers ‘On Air’ de podcast weer twee geweldige gasten aan tafel in onze studio in Amsterdam. Gepensioneerd rapper, creatieve duizendpoot en old skool sneakerfreak Tim Beumers schuift aan. Tegenover Tim zit co-founder en CEO van Tenue de Nîmes; Menno van Meurs.

Sneakerjagers ‘On Air’ de podcast aflevering 10 is te beluisteren of te zien is vanaf woensdag 11 december 2019 via SpotifyApple podcast of op Youtube.

Valerio en Non presenteren alweer de een-na-laatste aflevering van het eerste seizoen van Sneakerjagers ‘On Air’. De gasten in de elfde aflevering zijn twee mannen die we vast wel eens gezien hebben. Jordi van de Bovenkamp, creative director Europe bij MediaMonks en Daan de Greef, founder en managing partner bij de bekende Amsterdamse sneakerstore Baskèts.

Sneakerjagers ‘On Air’ de podcast aflevering 11 is te beluisteren of te zien is vanaf zondag 22 december 2019 via SpotifyApple podcast of op Youtube.

We sluiten het eerste podcast seizoen af met niemand minder dan de Nederlandse hiphopartiest en DJ Leo Roelandschap, bekend onder zijn artiestennaam Bizzey en Matthijs van der Meulen. Matthijs is creative director van Europees bekendste sneakerevent: Sneakerness.

Sneakerjagers ‘On Air’ de podcast aflevering 12 is te beluisteren of te zien is vanaf zondag 5 januari 2020 via SpotifyApple Podcasts of op Youtube.

Podcast nieuws

Beluister de podcast