Podcast: Sneakerjagers ‘On Air’

Vanaf zondag 8 september 2019 start Sneakerjagers met de eerste Nederlandstalige podcastserie over sneakers met de titel ‘On Air’

Host van deze podcast is niemand minder dan de bekende Nederlandse tv-presentator, sneakerliefhebber en DJ Valerio Zeno. Met zijn welbekende nuchtere insteek weet hij op een aanstekelijke manier te presenteren en de gasten in onze podcaststudio te interviewen.

Co-host is Non, eigenaar van de bekende sneaker- en consignment store Prime in Utrecht. Zijn kennis over sneakers is enorm en hij kent het ‘wereldje’ als geen ander!

De podcast wordt vooral gemaakt voor ‘iedereen’: jong, oud, arm, rijk, iedereen die sneakers koopt, bemint of verzamelt. Van diegene die net zijn eerste paartje heeft gekocht tot de meest doorgewinterde verzamelaar. We willen vertellen over de sneakercultuur, de liefhebberij, het verleden, de hype rondom bepaalde merken, releases en productontwikkeling. Daarnaast is er veel aandacht voor de dagelijkse bezigheden van alle gasten die langskomen in het eerste seizoen.

De gastenlijst voor seizoen 1 van ‘Sneakerjagers On Air’ is inmiddels bekend maar gaan we nog niet verklappen! Het is in ieder geval een mooie mix met BN’ers, verzamelaars, kenners, ontwerpers en andere mensen uit de industrie. De eerste aflevering is te beluisteren vanaf zondag 8 september op Spotify en iTunes en tevens te zien op Youtube.

Sneakerjagers ‘On Air’ // Aflevering 01.
Welkom bij de eerste aflevering van Sneakerjagers ‘On Air’ Podcast seizoen 1, gepresenteerd door Valerio Zeno & Non (Prime Utrecht). Gasten zijn Sam van IJzendoorn (Vijzbespokes) en presentator Daan Boom.

Sneakerjagers ‘On Air’ // Aflevering 02.
Welkom bij de tweede aflevering van Sneakerjagers ‘On Air’ Podcast seizoen 1, gepresenteerd door Valerio Zeno & Non (Prime Utrecht). Gasten zijn chef-kok en sneakercollector Jaimie van Heije en de dudes van Vriendl00s

De gasten in aflevering 3 van de Sneakerjagers ‘On Air’ Podcast zijn Internationaal DJ en producer Julian Jordan en Sneaker Display eigenaar Donovan Heeneman

De vierde aflevering van Sneakerjagers ‘On Air’ is te beluisteren of te zien vanaf woensdag 9 oktober 08:00 uur op SpotifyApple podcast of Youtube.

De gasten in deze vierde aflevering van de Sneakerjagers ‘On Air’ Podcast zijn Chanica Kist a.k.a. @shoenica ofwel The Godmother of sneakers en stand-up comedian, cabaretier en tekstschrijver René van Meurs.

COMING SOON!

De gloednieuwe aflevering is te beluisteren of te zien vanaf woensdag 23 oktober 08:00 uur via SpotifyApple podcast of Youtube.

Beluister de podcast via:

Podcast News: