Hét grootste sneaker platform van Nederland.

Er zijn 101 mogelijkheden om met ons samen te werken. We kunnen dus niet in een stukje tekst op de website uitleggen wat dit allemaal inhoud. De basis van Sneakerjagers bestaat uit drie onderdelen: search, blog en releasekalender. Daarnaast hebben wij ook een Duitse en een Engelse site.

Elk onderdeel heeft zijn eigen mogelijkheden voor samenwerking. In 2018 bezochten gemiddeld 500.000 bezoekers per maand Sneakerjagers.nl en hebben we een miljoenen bereik op onze sociale mediakanalen in Nederland. Naast Sneakerjagers zijn we ook vol overgave bezig met Sneakerjagertjes.nl (voor de kinderen en tieners) en Luxurysneakers.nl. Maar er is meer. We werken namelijk ook internationaal met ons domein Sneakerjagers.com. Vooral in Duitsland hebben we al een potje kunnen breken!

Jouw webshop op Sneakerjagers.nl
Wil je meer bezoekers en sales genereren voor jouw webshop en deze onder de aandacht brengen bij onze bezoekers? Sneakerjagers werkt samen met Clickwire.io voor de intergratie van jouw webshop in onze sneakerzoekmachine.
Social following
Sneakerjagers heeft een grote social following (+500.000) via verschillende social kanalen (Facebook, Instagram, Twitter, Youtube). Daarmee bereiken we dagelijks een miljoenen publiek.
Branded content
Naast de intergratie van jouw webshop hebben nog veel meer te bieden. Denk bijvoorbeeld aan advertorials, social competitions, dedicated mailings, bannering of het beschikbaar stellen van een exclusieve kortingscode.
Let's meet!
We zijn uit op unieke samenwerkingen waarbij wederzijds enthousiasme altijd zal leiden tot een leuke deal. We hebben geen menukaart met tarieven maar wel tijd om met je af te spreken en te onderzoeken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Interesse? Mail naar [email protected] t.a.v. Stefan & Erik. We zien er naar uit!