Skip to content
Staff Picks

Shop de top 10 tofste dames winterjassen bij Sneakernstuff

16 oktober 2021 15:00
Shop de top 10 tofste dames winterjassen bij Sneakernstuff

Op de website van Sneakersnstuff scoor je een hoop toffe items voor de winter. Zo zijn er er onder andere winterjassen te vinden speciaal voor de dames. Om je te helpen zoeken naar de perfecte winterjas hebben wij onze top 10 beste picks op een rijtje gezet.

1. The North Face 1996 Retro Nuptse Jacket

Allereerst hebben wij de Retro Nuptse Jacket van The North Face. De jas is gemaakt van duurzame materialen en is waterafstotend. Het kledingstuk is warm opgevoerd heeft een verhoogde kraag en capuchon. Deze dienen voor extra bescherming tegen het koude weer. Verder is op de borst en rug het logo van The North Face gestikt.

The North Face 1996 Retro Nuptse Jacket
dames winterjassen bij Sneakersnstuff

2. Soulland Cara Jacket

Vervolgens hebben wij de Soulland Cara Jacket. De pufferjas draagt een opmerkelijk printje in de kleuren roze, oranje en zwart. Het kledingstuk is gemaakt van 100% gerecycled polyester met het Soulland logo op de borst gedrukt.

Soulland Cara Jacket
dames winterjassen bij Sneakersnstuff

3. Soulland Lena Jacket

Om er zo stijlvol mogelijk uit te zien tijdens de winterdagen, hebben wij de Soulland Lena Jacket. De jas is gemaakt van unieke veganistische crockleer en is volledig zwart van kleur. Verder draagt het model zwarte knopen aan de voorkant en is het Soulland tag aan de binnenkant van de kraag te vinden. De jas zit momenteel in de sale en is van €599,00 naar €300,00 gegaan.

Soulland Lena Jacket
dames winterjassen bij Sneakersnstuff

4. Carhartt WIP W’ Sonora Jacket

De Carhartt WIP W’ Sonora Jacket is volledig wit en is gemaakt van ‘dodge’ denim. Het model haalt zijn inspiratie uit klassieke werkjacks. Op de borst is het Carhartt logo te vinden in het zwart. Door de uitverkoop is de jas van €179,00 verlaagd naar €108,00.

Carhartt WIP W' Sorona Jacket
dames winterjassen bij Sneakersnstuff

5. adidas Bomberjacket

Een ander tof winterjas op de website van Sneakersnstuff, is het adidas Bomberjacket. Het jack is licht opgevoerd met een oversized fit. Daarnaast is de jas verstelbaar door de trekkoord om de middel. De jas is door de sale scherp afgeprijst en is van €139,00 naar €70,00 gegaan.

adidas Bomberjacket
dames winterjassen bij Sneakersnstuff

6. Nike ACG Windproof Cinder Jacket

Om je te beschermen tegen de wind, is er de ACG Windproof Cinder Jacket van Nike. Het model is gemaakt van 100% gerecyclede nylon en is licht opgevoerd. Verder draagt de jas een gestippelde rotsprintje dat verwijst naar het vulkanische gesteente dat in Hawaï gevonden wordt.

Nike ACG Windproof Cinder Jacket
dames winterjassen bij Sneakersnstuff

7. adidas Fakten Jacket

Wij vervolgen onze beste picks met de adidas Fakten Jacket. Het model is paars van kleur en heeft een opmerkelijke opdruk. Op het printje zijn dolfijnen te vinden die in het water zwemmen. Het jack is geïnspireerd op de oude badpakken van adidas en draagt de drie welbekende strepen op de mouwen in het wit.

adidas Fakten Jacket
dames winterjassen bij Sneakersnstuff

8. Jordan Woven Jacket

Voor de sportievelingen onder ons, hebben wij de Jordan Woven Jacket. Het kledingstuk komt voort uit de samenwerking tussen Paris-Saint Germain en Jordan en brengt basketbal en voetbal met elkaar. Het jack is gemaakt van licht geweven stof met een rood en wit geruite printje. Op de borsten is het Jumpman logo en Paris-Saint Germain embleem te vinden.

Jordan Woven Jacket
dames winterjassen bij Sneakersnstuff

9. Champion Full Zip Top

Ook de Champion Full Zip Top behoort tot één van onze beste picks. Het model is volledig zwart met het Champion logo verticaal op de rechterzak gestikt. Het item is licht opgevoerd en gemaakt van nylon. In de uitverkoop is de jas afgeprijsd van €99,00 naar €60,00.

Champion Full Zip Top
dames winterjassen bij Sneakersnstuff

10. Nike ACG Windproof Cinderjacket Red

We sluiten onze selectie af met de Nike ACG Windproof Cinderjacket in een rood kleurenschema. De jas is gemaakt voor elk type weer en is door zijn lichte voering makkelijk op te bergen. Verder draagt het kledingstuk details met zich mee die verwijzen naar sintelkegels, het resultaat van afgekoelde lava van de vulkanen in Hawaï.

Nike ACG Windproof Cinderjacket Red
dames winterjassen bij Sneakersnstuff

Hierbij onze top 10 beste dames winterjassen bij Sneakersnstuff. Mocht je er niks leuks tussen vinden, kan je uiteraard op de website van Sneakersnstuff nog een hoop andere winterjassen vinden voor de dames.

Wil jij meer van dit soort lijsten lezen? Download dan de Sneakerjagers app en neem een kijkje bij onze blogs. Vergeet ons ook niet te volgen op Instagram, Facebook en Twitter.