Skip to content
Newsfeed

Een nieuwe Travis Scott x Air Jordan 1 Low komt onze kant op

15 oktober 2021 12:46
Een nieuwe Travis Scott x Air Jordan 1 Low komt onze kant op

Je handen op een paartje Travis Scott x Air Jordan 1’s krijgen is heel erg lastig, maar er komt een nieuwe kans. Door Jordan Brand is er een nieuwe colorway bevestigd voor de Air Jordan 1 Low in samenwerking met de Amerikaanse rapper.

Travis Scott x Air Jordan 1 Low

De nieuwe samenwerking met Travis Scott heeft een kleurenpalet dat lijkt op de eerste Jordan 1 High die hij uitbracht. De kleuren van deze sneaker zijn voor de nieuwe release zijn in een andere volgorde gezet.

De toebox en zijkant van dit nieuwe paartje zijn in het bruin. De overlays en de heeltab zijn wit, wat een groot contrast geeft. De omgekeerde Swoosh op de zijkant heeft een crème kleur. Op het bovenwerk wordt alleen maar gebruik gemaakt van leer.

De tong, voering en buitenzool hebben dezelfde bruine kleur gekregen. De middenzool heeft net als de Swoosh een crème kleur.

Naar geruchten staan er nog twee andere colorways op de planning, een wit met blauw kleurenschema en een groen met zwart en wit kleurenschema. Nike heeft echter alleen de bruine colorway bevestigd.

De releasedatum van de nieuwste Travis Scott x Air Jordan 1 Low is nog niet bekend. Wil jij deze drop echt niet missen en wil je weten of de andere colorways bevestigd worden? Volg ons dan op Instagram en Twitter en houd de releasekalender goed in de gaten.

Travis Scott x Air Jordan 1 Low