Skip to content
Where to Cop

Where to cop: adidas Yeezy Boost 700 ‘Wash Orange’

14 oktober 2021 12:00
Where to cop: adidas Yeezy Boost 700 ‘Wash Orange’

Je hebt ze vast al voorbij zien komen, de adidas Yeezy Boost 700 in een ‘Wash Orange’ colorway. Deze kicks zullen op zaterdag 16 oktober 2021 om 08:00 uur gereleased worden. Wij hebben alvast een overzicht gemaakt van de winkels waar jij dit paartje kunt scoren.

adidas Yeezy Boost 700 ‘Wash Orange’ | GW0296

Grijs, zwart, groen, blauw en oranje. Dit zijn de kleuren van de adidas Yeezy Boost 700 ‘Wash Orange’. Verder is het model opgebouwd uit de materialen mesh, leer en suède. Aan de zijkant van de schoen zijn kleine, reflecterende accentjes te vinden. Deze elementen zijn gemaakt van 3M-materialen en lcihten op in het donker.

Yeezy 700 'Wash Orange'
Yeezy 700 'Wash Orange'
Yeezy 700 'Wash Orange'
Yeezy 700 'Wash Orange'

Raffles

De Yeezy zal verkrijgbaar zijn bij verschillende winkels via raffles. De sneaker zal naar verwachting binnen no-time uitverkocht raken en daarom is het handig om je alvast in te schrijven bij meerdere raffles. Hieronder vind je een overzicht van winkels waar de raffles nu open zijn.

Yeezy 700 'Wash Orange'
adidas confirmed app
Footshop
Footdistrict
Asphaltgold
43Einhalb
Sneakersnstuff

Releasedatum

Daarnaast is de sneaker ook verkrijgbaar bij Naked Copenhagen en BSTN. Hier zal de schoen niet via een raffle verkocht worden en komen op de dag van de release om 08:00 uur stipt online.

BSTN
BSTN
Yeezy 700 'Wash Orange'
Naked Copenhagen

Op de button hieronder vind je een compleet overzicht van alle verkooppunten van de aankomende Yeezy. De kicks zullen op zaterdag 16 oktober 2021 gereleased worden. Zet alvast je wekker, want de schoenen komen om 08:00 uur online. Wij wensen jou alvast heel veel succes!

adidas Yeezy Boost 700 'Wash Orange'

GW0296 · Prijs vanaf €214,-

Naar alle aanbieders

Heb je de schoenen niet kunnen bemachtigen? Geen probleem, de sneakers kunnen namelijk ook gevonden worden bij de GOAT en Flight Club.

Ben jij benieuwd welke andere Yeezy’s binnenkort ook uitkomen? Houd dan onze releasekalender in de gaten en vergeet ons ook niet te volgen op Instagram, Facebook en Twitter.