Skip to content
Staff Picks

De 5 bestverkochte sneakers van week 40

10 oktober 2021 12:00
De 5 bestverkochte sneakers van week 40

De eerste volle week van oktober is voorbij en deze week hebben wij een hoop exclusieve releases gehad. In dit blog kijken we terug naar de vijf bestverkochte sneakers van week 40. In deze lijst staan alleen paartjes die nog steeds te koop zijn.

Top 5 bestverkochte sneakers van week 40 (2021)

Onze wekelijkse lijst met de vijf bestsellers van de week is de meest recente en actuele sneaker top vijf lijst van heel Nederland. De lijst wordt samengesteld op basis van aankopen van sneakers bij meer dan honderdvijftig sneaker stores en partners van Sneakerjagers.

1. Nike Air Force 1 Low | DO6730-001

De bestverkochte schoen van deze week is deze Nike Air Force 1 Low. Het bovenwerk van deze AF-1 is gemaakt van suède en is in het donkergrijs. De veters, tong en voering van dit paartje zijn in het zwart.

Wat opvalt aan dit silhouet zijn de midden- en buitenzool. Deze zijn namelijk in het bruin. Door dit kleurenschema past deze sneaker goed bij de herfst.

Nike Air Force 1 Low 'Off Noir'

DO6730-001 · Prijs vanaf €157,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1 Low
bestverkochte sneakers

2. Nike Air Force 1 Low | DO6730-100

De Nike Air Force 1 Low viel deze week goed in de smaak. Door de tijdloosheid is dit model erg populair. Het bovenwerk van dit paartje is gemaakt van suède in een hele lichte roze kleur. De voering en de tong zijn in het wit.

Net als bij de AF-1 hierboven verschillen de kleuren van het bovenwerk met de kleuren van de midden- en buitenzool. De zool van deze colorway is roziger dan de kleur van het suède.

Nike Air Force 1 'Winter Premium Summit White'

DO6730-100 · Prijs vanaf €132,-

Naar alle aanbieders
nike air force 1 low
bestverkochte sneakers

3. Nike Air Force 1 Fontanka ‘Pearl White’ | DA7024-200

De Nike Air Force 1 Fontanka ‘Pearl White’ is een van de nieuwste varianten op de klassieke AF-1. Dit model is geïnspireerd op de ideeën en kunst van Rusland na het uiteenvallen van de Sovjet-Unie. Door deze elementen wordt dit silhouet ruiger en stoerder.

Op het bovenwerk zie je misplaatste stiksels en misplaatste overlays. Dit is expres gedaan om organische vormen te creëeren. In de middenzool wordt gebruik gemaakt van Nike React Foam. Dit element wordt aangegeven met het rode cassettebandje.

Nike Air Force 1 Fontanka 'Pearl White'

DA7024-200 · Prijs vanaf €86,-

Naar alle aanbieders
nike air force 1 fontanka 'pearl white'
bestverkochte sneakers

4. Nike Air Force 1 Low Luxe ‘Black’ | DB4109-001

De Nike Air Force 1 Low Luxe ‘Black’ is ook een nieuwe variant op de Air Force. Het bovenwerk is gemaakt van leer en, bij deze colorway, in het zwart.

Wat anders is dan bij de klassieke Air Force 1 is de zool. De zool van de Luxe is een stuk ruiger. De middenzool is dikker en de buitenzool heeft een stugger profiel. Door deze elementen is deze sneaker in verschillende weersomstandigheden te dragen.

Nike Air Force 1 Low Luxe 'Black'

DB4109-001 · Prijs vanaf €108,-

Naar alle aanbieders
nike air force 1 low luxe 'black'
bestverkochte sneakers

5. Nike Air Max 90 ‘Malt’ | DC9388-001

We sluiten de lijst met de vijf bestverkochte sneakers af met de Nike Air Max 90 ‘Malt’. Het bovenwerk van dit paartje is gemaakt met leer mesh. De basis is zwart en van mesh. Hier overheen zitten lederen overlays in verschillende bruine tinten.

De Swoosh en een deel van de buitenzool vallen meteen op. Dit komt doordat deze elementen blauw zijn.

Nike Air Max 90 'Malt'

DC9388-001 · Prijs vanaf €117,-

Naar alle aanbieders
nike air max 90 'malt'
bestverkochte sneakers

Zijn de paartjes in deze lijst niet jouw smaak? Dat is geen probleem. Klik op de knop hieronder om de meest populaire kicks van dit moment te bekijken.

Wil jij altijd en overal op de hoogte zijn van het laatste sneaker nieuws? Volg ons dan op Instagram en Facebook en download de Sneakerjagers app. In de app kan je de releasekalender in de gaten houden en onze blogs regelmatig lezen.