Skip to content
Staff Picks

Onze top 10 tofste Clan de Banlieue items bij Footlocker

28 september 2021 18:00
Onze top 10 tofste Clan de Banlieue items bij Footlocker

Op de website van Footlocker vind je sinds kort ook items van Clan de Banlieue. Het merk is één van de bekendste streetwearlabels uit Rotterdam en is op de website van de schoenenwinkel te verkrijgen voor de heren.

Speciaal voor jou hebben wij een top 10 samengesteld van tofste items van Clan De Banlieue. De items uit deze lijst zijn te verkrijgen op de website van Footlocker. Wil je liever zelf door de Banlieue collectie van Footlocker scrollen? Klik dan op de knop hieronder.

Over Clan de Banlieue

Clan De Banlieue werd in 2015 opgericht door Sinan Karaca, Levie Merckens en Lopes Mendes. Het Rotterdamse streetwearlabel begon in 2014 als een examenopdracht waarbij Lopes een eigen onderneming moest opstarten. Het merk brengt ode aan de ‘banlieues’, wat buitenwijken betekent in het Frans. Clan de Banlieue probeert hiermee een positieve draai te geven aan deze term.

Een veel voorkomend element van Clan de Banlieue is het cijfer 22. In Parijs tel je namelijk 21 ‘banlieues’. De 22 staat voor het samenkomen van al deze buitenwijken. Zo dropt Clan de Banlieue iedere maand op de 22ste een nieuwe capsule collectie. Dit noemt het merk de ’22DROP’. Deze bestaat uit toffe items en brengt iedere maand een ander thema met zich mee.

1. Banlieue x TopNotch Crest Tee

Banlieue x TopNotch Crest Tee

We beginnen de lijst met de Banlieue x TopNotch Crest Tee. Voor de 22DROP in september werkte Banlieue samen met recordlabel TopNotch Belgium. Hieruit is niet alleen de ‘XXL’ soundtrack van Dikke, Chardy en Freddie Konings uit gekomen, maar ook een heel nieuw capsule collectie.

Uit de collectie is dit T-shirt gekomen. Het T-shirt is volledig wit met aan de voorkant ‘Banlieue’ in het geel geschreven. Hieronder is het Banlieue embleem te vinden waar de letter ‘B’ in het rood is geprint.

Het T-shirt heeft een prijs van €49,99 en is verkrijgbaar op de website van Footlocker.

Clan de Banlieue Footlocker

2. Banlieue x TopNotch Crest Sweater

Banlieue x TopNotch Crest Sweater

Het T-shirt is niet het enige dat wij uit de Top Notch capsule collectie trekken. Op de Banlieue x TopNotch Crest Sweater is dezelfde print als het shirtje van hierboven te vinden. De sweater is volledig zwart met het Banlieue logo op de mouwen.

Heb jij deze sweater op het oog? Bestel het item meteen op de Footlocker website voor €89,99.

Clan de Banlieue Footlocker

3. Banlieue x TopNotch Crest Jogger

Banlieue x TopNotch Crest Jogger

Om met de sweater van hierboven te kunnen matchen, voegen wij een bijpassend item aan de selectie toe. De Banlieue x TopNotch Crest Jogger wordt geleverd in het zwart, met een geel en rood printje op het bovenbeen.

Het kledingstuk heeft een prijs van €79,99 en is te verkrijgen op de website van Footlocker.

Clan de Banlieue Footlocker

4. Banlieue 3D Track Pant

Banlieue 3D Track Pant

Het merk staat onder andere bekend om zijn trainingspakken. Daarom voegen wij ook de Banlieue 3D Track Pant aan onze top 10 toe. Het kledingstuk is donkergroen met een witte streep op het bovenbeen.

Verder draagt het item een witte veter om de middel. Op het bovenbeen staat ‘Banlieue’ in het wit geschreven.

Daarnaast is de broek ook verkrijgbaar in verschillende andere kleuren. Dit pareltje kost €74,99 en kan besteld worden op de website van Footlocker.

Clan de Banlieue

5. Banlieue Notre Temps

Banlieue Notre Temps

De Banlieue Notre Temps heeft een off-white kleurenschema met blauwe accenten. Op de mouwen en op de borst staat “Clan De Banlieue” in blokletters geschreven.

Wanneer je de hoodie omdraait, vind je een toffe print. Hier is de wereld afgebeeld in rode lijntjes. Om de wereld heen staat ‘Clan de Banlieue’ in het blauw geschreven.

De hoodie zit momenteel in de uitverkoop en is van €74,99 naar €39,99 gegaan. Bestel de hoodie nu op de website van Footlocker

Clan de Banlieue

6. Banlieue Logo T-shirt

Banlieue Logo T-shirt

Footlocker heeft ook de Banlieue Logo T-shirt. Het kledingstuk heeft een simpel design en is makkelijk te combineren. Het T-shirt is zwart met een witte streep op de borst en linkermouw. Hierin staat ‘Banlieue’ in het zwart geschreven.

Het T-shirt heeft een prijs van €44,99 en kan makkelijk besteld worden op de website van Footlocker.

Clan de Banlieue Footlocker

7. Banlieue 3D Track Top

Banlieue 3D Track Top

Wij vervolgen de lijst met de Banlieue 3D Track Top. Het kledingstuk heeft een rood en witte kleurenschema. Op het item staat ‘Banlieue’ in het zwart geschreven, deze matcht met het zwarte accentje aan het uiteinde van de mouw.

Verder heeft het model een verhoogde kraag, hier zit een capuchon aan vast. Ook de veter aan de capuchon is rood van kleur.

Heb jij dit kledingstuk ook op het oog? Twijfel dan niet langer en bestel de Track Top voor €74,99 op de Footlocker website.

Clan de Banlieue

8. Banlieue Over The Head

Banlieue Over The Head

Voor de koudere dagen hebben wij de Banlieue Over The Head. Deze pull-over hoodie is gemaakt van dikke fleece materialen. Het kledingstuk is zwart met het witte Banlieue logo op de buik en op de mouwen. Verder staat ‘Banlieue Dept. 22″ op de borst in het zwart geprint.

Op de rug staan de letters ‘BNL’ in het zwart. Dit is de afkorting van het merk. Verder komt het kledingstuk met een capuchon en een verhoogde kraag, deze kan makkelijk open- en dichtgemaakt worden met een rits.

Het kledingstuk heeft een prijs van €84,99 en is verkrijgbaar op de website van Footlocker.

Clan de Banlieue Footlocker

9. Banlieue x TopNotch Heritage Track Top

Banlieue x TopNotch Heritage Track Top

Vervolgens hebben wij de Banlieue x TopNotch Heritage Track Top. Op dit kledingstuk komen de kleuren rood en zwart samen, met op de borst het witte Banlieue logo.

In de kraag zit een rits waar je een capuchon in kan vinden. Deze is zwart van kleur.

Lijk deze Track Top ook wat voor jou? Bestel het item dan meteen voor €89,99 op de website van Footlocker.

Clan de Banlieue Footlocker

10. Banlieue x TopNotch Heritage Track Pant

Banlieue x TopNotch Heritage Track Pant

We sluiten de lijst af met de Banlieue x TopNotch Heritage Track pant. Net als het item van hierboven komt het kledingstuk in een zwart en rode kleurenschema. Op het bovenbeen is het Banlieue embleem in het wit geprint.

Ten slotte bevat het kledingstuk een rits aan het uiteinde van de broekspijpen en staat ‘Banlieue’ in het wit geschreven op de kuiten.

Dit pareltje heeft een prijs van €89,99 en is makkelijk te verkrijgen op de website van Footlocker.

Clan De Banlieue Footlocker

Dit waren onze top 10 tofste Clan de Banlieue items bij Footlocker. Uiteraard vind je op de website van de schoenenwinkel nog veel meer items van het Rotterdamse streetwearlabel. Wil jij meer van dit soort lijsten zien? Download dan de Sneakerjagers app en neem een kijkje bij onze blogs. Vergeet ons niet te volgen op Instagram, Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van de laatste sneaker nieuws en releases.