Skip to content
Editorial

Foot Locker Striper Hub đź–¤ krijg online inspiratie

28 september 2021 16:30
Foot Locker Striper Hub đź–¤ krijg online inspiratie

Als je weleens in een Foot Locker store bent geweest, dan herken je vast de zwart-wit gestreepte shirts van de medewerkers. In de winkel helpen ze je graag met bijvoorbeeld het zoeken van de juiste maat schoenen. Nu kunnen de werknemers van Foot Locker je ook helpen buiten de winkel, namelijk online in de Foot Locker Striper Hub.

Foot Locker Striper Hub

Foot Locker Striper Hub

De Stripers van Foot Locker zijn eindelijk online te vinden. Ze staan klaar om je de hipste producten, sneaker releases en coolste updates te laten zien. Ook zijn ze er om je te adviseren over de beste aankopen en om je alles te vertellen over de coolste nieuwtjes. Verder geven ze je genoeg inspiratie om de perfecte outfit bij elkaar te zoeken. Dit doen ze allemaal online, zodat jij om advies kan vragen vanuit jouw gewenste plek en wanneer jou dat uitkomt.

Meet the Stripers

Via het YouTube-kanaal van Foot Locker Europe kun je alvast kennismaken met lokale Stripers uit Nederland. Ook kun je er content vinden van Stripers uit andere wereldsteden, zoals bijvoorbeeld Londen, Milaan of Parijs. Zo kun je geĂŻnspireerd worden door een groep verschillende creatievelingen die elk met hun eigen blik toch Ă©Ă©n ding gemeen hebben: hun liefde voor sneakers en streetwear.

Foot Locker Stripers Hub tijdens Fashion Week

Ook nemen de Stripers je mee op speciale events zoals Fashion Week. Om bijvoorbeeld Paris Fashion Week te vieren, zijn twee modeliefhebbers van Foot Locker: Edwina en Yvonne uitgenodigd. Ze laten verschillende items zien om je te inspireren, en ze praten over de beste streetwear items en hoe je deze het beste kunt stylen. Ook voor de Fashion Weeks in Londen en Milaan laten lokale Stripers hun favoriete items van dit moment zien. Hierdoor kun je bekijken welke hypes trending gaan worden.

Bekijk onderstaande video van Edwina en Yvonne waarin ze de PUMA Suede Mayu laten zien.

Puma Suede Mayu Kimono WMNS

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Puma Suede Mayu Infuse Women's Trainers

382550_02 · Prijs vanaf €65,-

Naar alle aanbieders

Striper Reviews

Ook kun je korte reviews vinden over verschillende producten die bij Foot Locker te verkrijgen zijn. De Stripers zijn echte sneaker experts en weten dus veel over de laatste trends in de streetwear scene. Voor de video’s hebben ze de tijd genomen om de nieuwste artikelen en de meest iconische schoenen voor je te stylen. De Stripers zullen altijd hun eerlijke mening laten zien. Hier vind je dus al hun persoonlijke recensies. Met bijvoorbeeld de Back to School Outfits, vind je inspiratie om verschillende items te combineren. Zo hoef je zelf geen moeite te doen om een outfit te bedenken en zie je meteen hoe de producten zullen staan.

Houd het YouTube-kanaal van Foot Locker Europe in de gaten om alle content van de Stripers in de gaten te houden. Bekijk ook online de Foot Locker Striper Hub, waar je gemakkelijk verschillende onderwerpen kunt vinden.

Vergeet niet om onze Releasekalender via de Sneakerjagers app in de gaten te houden, zo mis je namelijk nooit meer een release. Check ook onze social media accounts via Instagram (@sneakerjagers & @sneakerjagers_wmns), Facebook (@sneakerjagers) en Twitter (@sneakerjagers). Zo blijf je gemakkelijk op de hoogte van de laatste sneaker updates.