Skip to content
Staff Picks

De beste New Balance items bij SNIPES

28 september 2021 10:34
De beste New Balance items bij SNIPES

De retailer SNIPES heeft veel winkels in verschillende landen en een grote online webshop. Je shopt er de hipste streetwear en sneakers van populaire merken zoals adidas en Nike. Ook is er een groot aanbod van het merk New Balance. Niet alleen kicks, maar ook kledingitems kun je scoren. Benieuwd of er iets voor jou tussen zitten? Scroll dan snel verder.

SNIPES

SNIPES komt oorspronkelijk uit Duitsland en behoort sinds de opening van de eerste winkel in 1998 tot één van de grootste sneaker- en streetwearketens van Europa. De retailer is door de jaren heen flink gegroeid en heeft inmiddels 170 winkels in verschillende landen: in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje, Italië en Nederland. Elke dag komen er nieuwe producten binnen bij SNIPES waardoor hun aanbod actueel en trending blijft. Je shopt producten zoals sneakers, kleding, petten en accessoires.

New Balance

New Balance is één van de grootste sportschoenen en -kleding fabrikanten van heel de wereld. Het merk bestaat al sinds 1906 en komt uit de Verenigde Staten. Nog steeds worden hier een deel van hun schoenen geproduceerd, evenals in het Verenigd Koninkrijk voor de Europese markt. In het VK vindt bijvoorbeeld de productie plaats van het 990-model, één van de populairste New Balance modellen.

SNIPES | New Balance heren

MS327RE1

New Balance MS327V1 - Black with Slate

MS327RE1 · Prijs vanaf €85,-

Naar alle aanbieders
New balance tee
SNIPES

New Balance M57/40 HR1

M5740HR1 · Prijs vanaf €90,-

Naar alle aanbieders
SNIPES
new balance 550

New Balance 550 Black Red

BB550SG1 · Prijs vanaf €88,-

Naar alle aanbieders

New Balance dames

pink tracksuit
pastel shoes

New Balance CW997HVE

CW997HVE · Prijs vanaf €79,-

Naar alle aanbieders
New balance joggers
WL574EG

New Balance WL574EG 'Grey Day'

WL574EG · Prijs vanaf €56,-

Naar alle aanbieders
SNIPES

New Balance 327 Dark Violet Summer Jade (W)

WS327PA · Prijs vanaf €124,-

Naar alle aanbieders
SNIPES
Images by SNIPES

New Balance WS327LK1

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Dit waren slechts een aantal New Balance items uit de collectie van SNIPES. Neem een kijkje in de online shop om te checken of er nog meer toffe items van NB voor je te vinden zijn.

Vergeet niet om onze Releasekalender via de Sneakerjagers app in de gaten te houden, zo mis je nooit meer een release. Check ook onze socials via Instagram (@sneakerjagers & @sneakerjagers_wmns), Facebook (@sneakerjagers) en Twitter (@sneakerjagers). Zo blijf je gemakkelijk op de hoogte van de laatste sneaker updates.