Skip to content
Upcoming

PUMA Friends & Family Promo 25% korting op alles

23 september 2021 09:00
PUMA Friends & Family Promo 25% korting op alles

PUMA komt met een Friends & Family promotion code. Profiteer van 25% korting op jouw volgende aankoop op de gehele collectie van PUMA. Deze kortingscode geldt vanaf 22 september tot en met 28 september 2021.

PUMA

Vanaf 22 september 00:00 uur kun je tot 28 september 23:59 uur profiteren van de kortingscode FF2021 bij PUMA. Deze kortingscode is op alle artikelen geldig, met uitzondering zoals samenwerkingen en PUMA Classics.

Puma is in 1948 opgericht en is begonnen als sportwinkel. Het merk ontwierp in de eerste jaren kleding en sneakers voor de sporten voetbal en tennis. Het merk heette oorspronkelijk ‘RUDA’, wat een samenvoeging was van de voor- en achternaam Rudolf Dassler. Rudolf Dassler was de stichter van PUMA en woonde samen met zijn broer Adolf in Duitsland. Uiteindelijk groeide het merk uit tot een lifestyle merk.

PUMA heeft een ruim aanbod aan sneakers, kleding en accessoires. In de afgelopen jaren heeft het merk samengewerkt met artiesten als Rihanna, Selena Gomez en J. Cole.

Selena Gomez Puma 2019
PUMA x Selena Gomez in 2019 l Foto van PUMA

PUMA x Animal Crossing

Afgelopen jaar heeft het merk meerdere samenwerkingen gehad. Zo kwam PUMA in 2021 met de PUMA x Animal Crossing collectie. Deze collectie bestaat uit verschillende sneakers en kledingstukken en is geïnspireerd door het videogamespel ‘Animal Crossing’. De items uit deze samenwerking zijn nog steeds verkrijgbaar op de website van PUMA.

Puma x Animal Crossing collab
Sneaker uit de Animal Crossing x PUMA collectie l Foto van PUMA

Nieuwe herfstcollectie PUMA

Shop de nieuwe herfstcollectie bij PUMA en bespaar met kortingscode FF2021 25% korting op jouw volgende aankoop. De nieuwe collectie van PUMA bestaat uit verschillende kledingstukken en sneakers voor dames en heren. Ook is de kindercollectie uitgebreid met nieuwe items en winterboots.

PUMA Suede Mayu l 381042_02

De PUMA Suede Mayu is een eyecatcher in de nieuwe collectie van PUMA. De sneaker heeft het design van de klassieke PUMA Suede overgenomen. Echter brengt de Mayu een unieke buitenzool met zich mee. Het platform van de sneaker geeft het silhouet een chunky look en maakt het een gedurfde sneaker. Ook op dit model is de kortingscode toe te passen.

Puma Suede Mayu Leren sneaker dames
PUMA Suede Mayu van zwart leer

De PUMA CA Pro Classic l 380190_05

Ook valt de CA Pro Classic van PUMA onder de producten die in aanmerking komen voor de promo code. De letters “CA” van het klassieke model staan voor California. Het paar werd in de jaren ’80 op de markt gebracht. De sneaker is in verschillende colorways verkrijgbaar en bevat een gouden branding aan de zijkant van het model.

PUMA CA Pro Classic sneaker
PUMA CA Pro Classic

Essentials+ CB donsjack

Scoor alvast jouw nieuwe winterjas en gebruik de kortingscode bij het afrekenen van dit pareltje. De Essentials donsjack is een geschikte jas voor de koudere dagen en heeft een uniek design.

Essentials+ CB donsjack voor dames
Essentials+CB donsjack voor dames

PUMA Classics Oversized hoodie

Een ander item dat niet mag ontbreken in jouw kledingkast, is deze classics hoodie van PUMA. De hoodie heeft een oversized fit en is in verschillende kleuren te verkrijgen. Bestel jouw volgende hoodie snel met de kortingscode FF2021.

PUMA Classics oversized hoodie heren
PUMA Classics Oversized hoodie

De Friends & Family kortingscode is toepasbaar op de nieuwe collectie van PUMA en op sale artikelen. Collecties in samenwerking met andere merken worden uitgesloten bij deze kortingscode. Voeg de promotiecode FF2021 toe tijdens het afrekenen van je bestelling en profiteer van mooie prijzen.

Wil je meer van dit soort nieuws krijgen, download dan onze Sneakerjagers app. Volg ons ook op Instagram, Facebook en Twitter om zo geen enkele kortingscode of sneaker release te missen.