Skip to content
Staff Picks

Onze favoriete kicks uit de Nike Fall End of Season sale

22 september 2021 09:00
Onze favoriete kicks uit de Nike Fall End of Season sale

De Nike Fall End of Season sale gaat weer van start op woensdag 22 september 2021. Niet alleen verschillende sneakers zijn verkrijgbaar voor een lagere prijs, maar ook kledingitems en accessoires.

Wij van Sneakerjagers hebben een lijst samengesteld met onze favoriete sneakers die nu in de uitverkoop zijn bij Nike. In de lijst zitten zowel kicks voor heren, als voor dames. Wil je liever zelf tussen de sale items kijken? Klik dan op de knop hieronder.


Herenschoenen

1. Nike Blazer Low Vintage ’77 | DH4101-001

Deze Nike Blazer Low Vintage ’77 heeft een uniek bovenwerk. Op het bovenwerk wordt gebruik gemaakt van verschillende materialen en van verschillende kleuren blauw en grijs. De Swoosh en de veters zijn in een lichte crème kleur.

Dit paartje kost in de sale €84,97.

Nike Blazer Low Vintage '77

2. Nike Killshot SP | DC1982-600

De Nike Killshot SP heeft een bordeauxrood bovenwerk. Op het bovenwerk wordt gebruik gemaakt van mesh, suède en leer. De Swoosh en de heeltab zijn gemaakt van wit leer. De tong is in een lichte crème kleur en is wat minder strak afgewerkt voor een ruige uitstraling.

Dit silhouet kost nu €67,47.

Nike Killshot SP Fall Sale

3. Nike Air VaporMax Evo | CT2868-003

Op de Nike Air VaporMax Evo zitten elementen die zeven verschillende Air Max modellen representeren. Hierdoor komt de stijl van de jaren negentig terug in het ontwerp. De Air Unit onder de voet heeft een unieke vorm.

De Air VaporMax Evo kost met de korting €146,47.

Nike Air VaporMax Evo

4. Nike SB Bruin React | CJ1661-003

De Nike SB Bruin React is speciaal gemaakt om mee te skateboarden. De neus van het model bestaat uit suède en de hiel is gemaakt van nylon. De bordeauxrode Swoosh en heeltab zijn gemaakt van leer. In de zool zit React-schuim wat voor meer demping en grip zorgt.

De prijs van dit paartje in de sale is €69,97.

Nike SB Bruin React Fall Sale

5. Nike Challenger OG | CW7645-002

De Nike Challenger OG is een remake van het exacte model uit de jaren zeventig. In deze tijd was het silhouet een hardloopschoen. Nike heeft de klassieke hardloopschoen omgetoverd in een model dat geschikt is als lifestyle sneaker.

De Challenger OG kost met de korting €58,47.

Nike Challenger OG

Damesschoenen

1. Nike Waffle Racer 2X | CK6647-004

De Nike Waffle Racer 2X heeft gerecycled nylon op het bovenwerk. De overlays rondom de veters, de hiel en de neus zijn gemaakt van suède. De Swoosh is alleen omlijnd met een groene stiksel. De branding op de tong en op de hiel zijn in het blauw.

Dit Nike Waffle Racer 2X kost in de sale €69,97.

Nike Waffle Racer 2X Fall Sale

2. Nike Air Max 2090 | CK2612-002

De Nike Air Max 2090 heeft een futuristisch design. Het ontwerp is geïnspireerd op de Air Max 90. Door het doorzichtige mesh op het bovenwerk kun je elementen zien die van het klassieke model zijn afgeleid.

Dit model kost nu €97,47.

Nike Air Max 2090

3. Nike Blazer Mid ’77 | DM2872-100

Deze Nike Blazer Mid ’77 is vrij kleurrijk. De basis van het bovenwerk is een lichte crème kleur. De Swoosh en de overlay aan de voorkant zijn in twee verschillende oranje tinten. De overlays rondom de veters lijken mosterdgeel en de heeltab is blauw.

De prijs van dit paartje is €87,97.

Nike Blazer Mid '77 Fall Sale

4. Nike Waffle One | DC2533-401

De Nike Waffle One combineert comfort met stijl. Op het bovenwerk wordt gebruik gemaakt van verschillende materialen zoals doorschijnend mesh, suède, leer en TPU. Met deze frisse colorway is dit paartje een echte eye-catcher.

De Waffle One kost nu €69,97.

Nike Waffle One

5. Nike Air Max Verona | CZ8103-100

We sluiten de lijst met onze favorieten uit de Nike Fall End of Season sale af met de Nike Air Max Verona. Dit silhouet is speciaal ontworpen voor vrouwen. De kraag is extra zacht en op het bovenwerk wordt gebruik gemaakt van unieke naaipatronen die de individuele schoonheid van iedere vrouw vieren.

De prijs van de Air Max Verona is €90,97.

Nike Air Max Verona Fall Sale

Wil jij altijd op de hoogte zijn van de beste deals en steals? Volg ons dan op Instagram en houd onze blogs regelmatig in de gaten.