Skip to content
Newsfeed

Sneakerness Rotterdam komt terug in november 2021

17 september 2021 11:19
Sneakerness Rotterdam komt terug in november 2021

Op zaterdag 27 en zondag 28 november 2021 vindt Sneakerness weer plaats in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Net als de editie in Amsterdam kon het evenement vorig jaar niet plaatsvinden in verband met de COVID-19 maatregelen.

Sneakerness is de grootste sneaker conventie van heel Europa. Je vindt hier de meest exclusieve kicks. Deze kun je kopen, maar ook bewonderen. Van de Nike Air Mag tot aan de eerste Nike Dunk’s, je weet nooit van tevoren welke paartjes je dit weekend kan bekijken.

Naast het kopen en bewonderen van sneakers zijn er ook verschillende merken aanwezig op het evenement. Het Utrechtse Prime is van de partij om bijzondere paartjes aan te bieden, maar ook om bijzondere paartjes te kopen. Heb jij nog een aantal dozen op zolder liggen waar je eigenlijk van af wil? Neem ze mee en bied ze aan bij de stand van Prime.

Naast de verschillende stands met een hoop bijzondere paartjes zijn er ook panel talks waar je naar kunt luisteren. Tijdens deze panels zullen er verschillende personen uit de community praten over actuele onderwerpen uit de sneaker industrie.

Op het evenement zal je merken dat de bezoekers erg verschillen. De organisatoren van Sneakerness weten dat en hebben een hoop verschillende activiteiten gepland om te doen als je een pauze wil nemen van het bewonderen van sneakers.

Er zal een galerij aanwezig zijn waar kunst hangt van verschillende Europese artiesten, maar er zullen ook verschillende artiesten een live graffiti sessie houden. Dit kan je allemaal bewonderen onder het genot van een hapje en een drankje. Er zullen verschillende foodtrucks en bars aanwezig zijn in de Food Area.

Sneakerness Rotterdam vindt dit jaar plaats op 27 en 28 november in de Van Nelle Fabriek. Wil jij hier graag bij zijn? Klik op de knop hieronder om de tickets te kopen. Via onze Instagram en de Sneakerjagers app blijf jij altijd op de hoogte van het laatste sneaker nieuws.

Sneakerness Rotterdam
Sneakerness Rotterdam
Sneakerness Rotterdam
Sneakerness Rotterdam