Podcast Rewind – Brainpower

Brainpower

De afgelopen jaren hebben wij van Sneakerjagers te gekke gasten mogen ontvangen in de twee seizoenen van onze podcast ‘On Air’. Nu vinden wij het een mooi moment om terug te blikken op deze afleveringen en gasten. Want waar waren zij toen mee bezig en hoe gaat het nu met ze? Deze week bespreken wij de gast uit de tweede aflevering van seizoen twee: Brainpower.

Brainpower

In aflevering twee hebben we in tegenstelling tot alle andere afleveringen maar één sneakerhead te gast, maar niet zomaar eentje. Brainpower, heeft een enorme passie voor sneakers en kan daar in onze podcast ook veel over vertellen. 

Brainpower is zijn hele leven al bezig met muziek en heeft dan ook veel deelgenomen aan talentenjachten in zijn jeugd. Met veel awards op zijn naam en ruim twintig gouden en platina platen vindt hij het belangrijk om er goed uit te zien. Daar komen sneakers natuurlijk ook bij kijken. 

Met Valerio en Cohost Jaimie van Heije, gaat Brainpower de discussie aan over sneakers. Ze praten over hoe de zoektocht naar een exclusieve sneaker tegenwoordig anders is dan vroeger en hier komen een aantal mooie verhalen uit. Ook spreken ze over of het verzamelen van sneakers een verslaving of een verrijking is, wat deze aflevering veel diepgang geeft. 

Brainpower heeft dit jaar niet stilgezeten, want zijn nieuwe album Barlito’s way is op koningsdag uitgekomen. De lekkerste nummertjes met zijn OG-sound zijn onder andere op Spotify te beluisteren. Ook is hij in april na lang wachten eindelijk te gast geweest in een studiosessie bij 101Barz. De reacties hierop waren super enthousiast en de sessie is dan ook zeker het luisteren waard. Toen de winkels in mei weer open mochten gaan, heeft hij in Even Tot Hier een parodie gemaakt op zijn eigen nummer dansplaat. Kortom, 2021 is het jaar waar we Brainpower weer wat meer gaan zien en horen, wat voor ons totaal geen probleem is!

Aflevering 2

Meer horen over de sneakerverhalen van Brainpower? Dat kan!

Aflevering 2 van Sneakerjagers ‘On Air’ seizoen 2 is nog steeds te bekijken via YouTube of te beluisteren via Apple Podcast of Spotify. Benieuwd naar alle afleveringen? Check dan hier de YouTube Playlist!

Previous ArticleNext Article