Bij StockX krijg je 25% korting op Electronic Seller Fees

Het bedrijf StockX ken je misschien al, als grote reseller van sneakers. Wanneer je een ‘L’ hebt gepakt, kun je toch je droompaar bemachtigen door deze te kopen bij een doorverkoper, zoals StockX. Maar naast kicks, kun je er ook elektronica vinden. Denk aan koptelefoons, games of andere hyped gadgets. Ook is er een speciale actie: je krijgt tot 6 oktober 2021 25% korting op seller fees van de categorie Electronics.

StockX Electronic

Als je gemakkelijk geld wil verdienen, dan kun je je beste, gloednieuwe elektronica bij StockX verkopen. Vanaf 8 september 2021 ontvang je bij elk elektronica product dat wordt verkocht, van $700 of meer, automatisch 25% korting op de kosten bij het voltooien van de verkoop. Zo kun je dus deze maand meer verdienen, wanneer je iets verkoopt. Wat belangrijk is, is dat je verkoop vóór 6 oktober 2021 om 18:00 CEST bevestigd of geaccepteerd moet zijn om in aanmerking te komen voor de 25% korting. Hieronder zie je een greep van de gehele StockX Electronic Collection.

StockX

NVIDIA ASUS TUF GAMING GeForce RTX 3090 OC 24G Graphics Card 

StockX

Sony PS5 PlayStation 5 Blu-ray Edition Console 

play station 5

NVIDIA EVGA GeForce RTX 3080 Ti FTW3 ULTRA 12G Graphics Card

StockX

Samsung Galaxy Z Fold3 5G 256GB

NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti Founder Edition Graphics Card

NVIDIA
Images by StockX

StockX 25% off

Enthousiast geworden? Grijp dan nu je kans om bij StockX 25% korting op de verkoperskosten te scoren bij de verkoop van elektronica. Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste sneaker nieuws? Download dan de Sneakerjagers app, hier kun je gemakkelijk onze Releasekalender en Blogs bekijken. Vergeet niet om ook onze socials te volgen: via Instagram (@sneakerjagers & @sneakerjagers_wmns), Facebook (@sneakerjagers) en Twitter (@sneakerjagers).

Previous ArticleNext Article