De top 10 tofste Jordan Paris Saint-Germain items bij Nike

Jordan x PSG

In 2018 besloot het basketbalmerk Jordan samen te werken met het Franse voetbalclub Paris Saint-Germain. De twee brachten samen de Jordan Paris Saint-Germain collectie uit. Deze collectie bestaat uit kleding, schoenen, accessoires en voetballen en zijn deze te vinden bij Nike.

Speciaal voor onze sportliefhebbers hebben wij een top 10 samengesteld met de tofste Jordan Paris Saint-Germain items. Met deze items hebben wij een outfit samengesteld voor de heren, de dames en de kinderen.

De items uit deze lijst zijn te vinden op de website van Nike en kunnen makkelijk met één klik op de afbeelding besteld worden. Wil je toch liever zelf door de collectie van Jordan en Paris Saint-Germain heen scrollen? Klik dan op de knop hieronder.

VOOR DE HEREN

1. Paris Saint-Germain Statement Fleecehoodie

We beginnen de lijst met de Paris Saint-Germain Statement Fleecehoodie. De hoodie brengt een eerbetoon aan de samenwerking tussen Paris Saint-Germain en Jordan. Het kledingstuk is donkerblauw van kleur. Aan de voorkant staat ‘Paris 23’ in het lichtroze geschreven met een gestippelde printje. Op het voorzakje is een Jordan x Paris Saint-Germain tag te vinden. Verder is het item gemaakt van zachte, zware fleecemateriaal waardoor de hoodie je warmt houdt voor de winterdagen.

De hoodie kost €99,99 en is verkrijgbaar op de website van Nike. Klik op de afbeelding hieronder om de hoodie meteen te bestellen.

Paris Saint-Germain Statement Fleecehoodie

2. Paris Saint-Germain Statement Fleecebroek

We combineren de hoodie met de Paris Saint-Germain Statement Fleecebroek. De broek is, net als de hoodie, donkerblauw met een paar rode en witte accenten. Onder de zakken is het witte Jumpman logo en de Paris Saint-Germain embleem te vinden.

De broek kost €89,99 en is verkrijgbaar op de website van Nike. Klik op de afbeelding hieronder om de broek te bestellen.

Paris Saint-Germain Statement Fleecebroek

3. Paris Saint-Germain Varsityjack

De Paris Saint-Germain Varsityjack is een kledingstuk die niet te missen is. De jas is gemaakt van zwarte satijn, waarover een aantal witte accenten te vinden zijn. Zo is het witte Paris Saint-Germain embleem op de borst te vinden. Aan de achterkant van het kledingstuk staat het woord ‘Paris’ geprint. Deze is wit van kleur en is afgewerkt met een gouden rand.

De varsityjack zit momenteel in de uitverkoop en is van €224,,99 naar €146,47 gegaan. Lijkt dit iets voor jou? Klik dan gauw op de afbeeldingen hieronder.

Paris Saint-Germain Varsityjack
Paris Saint-Germain Varsityjack

4. Paris Saint-Germain Heritage86 cap

De Paris Saint-Germain Heritage86 cap is gemaakt van duurzame materialen en kan ook prima door dames en kinderen gedragen worden. De cap is donkerblauw van kleur, met wat rode en witte accenten. Aan de voorkant staat ‘Paris’ in het wit geschreven. Verder is aan de achterkant van de cap de woorden ‘ici c’est Paris’ te lezen, dit is Frans voor ‘hier is Parijs’.

De cap kost €29,99 en is verkrijgbaar op de website van Nike. Klik op de afbeelding hieronder om meteen eentje te bestellen.

Paris Saint-Germain Heritage86 cap
Paris Saint-Germain Heritage86 cap

VOOR DE DAMES

5. Paris Saint-Germain Effen Damestop

Voor de dames hebben wij het Paris Saint-Germain effen topje. Het kledingstuk is gemaakt van satijn en neemt het kleurenschema van de voetbalclub over. De basis van het item is wit, waarover een donkerblauwe fleur-de-lis printje te vinden is. Op de borst is het Paris Saint-Germain embleem te vinden. Het uiteinde van de mouwen en de onderkant van het top zijn afgewerkt met een rood en witte lijn. Verder bevat het kledingstuk witte knopen en een kraag met revers.

Dit topje kost €64,99 en is verkrijgbaar op de website van Nike. Klik op de afbeelding om het kledingstuk te bestellen.

Paris Saint-Germain Effen Damestop

6. Paris Saint-Germain shorts

Om met het topje hierboven te kunnen matchen, voegen wij de Paris Saint-Germain shorts toe aan de lijst. Net als het topje is het broekje wit, met een donkerblauwe fleur-de-lis printje. Aan de zijkanten van het kledingstuk is een rood en witte lijn te vinden. Verder is het Paris Saint-Germain embleem aan de onderkant van het broekje te vinden.

Het broekje kost €59,99 en is verkrijgbaar op de website van Nike. Klik op de afbeelding hieronder om meteen eentje te bestellen.

Paris Saint-Germain shorts

7. Paris Saint-Germain Clubliedjack

De Paris Saint-Germain Clubliedjack is gemaakt van satijn en is voornamelijk donkerblauw van kleur. Over het jack heen zijn rode en witte accenten te vinden. Verder is het Jumpman logo en het Paris Saint-Germain embleem op de linker- en rechterborst te vinden.

Het kledingstuk kost €149,99 en is verkrijgbaar op de website van Nike. Klik op de afbeelding hieronder om het jack te bestellen.

Paris Saint-Germain Clubliedjack
Paris Saint-Germain Clubliedjack

VOOR DE KINDEREN

8. Paris Saint-Germain Strike Shirt

Voor de kinderen hebben wij de Paris Saint-Germain Strike. Het shirtje is beige van kleur, met roze mouwen. Verder is het zwarte Jumpman logo en het Paris Saint-Germain embleem aan de voorkant van het shirtje te vinden. Het kledingstuk is gemaakt van ventilerende materiaal. Zo helpt het shirtje je zweet weg te voeren van je huid en blijf jij fris op het voetbalveld.

Het kledingstuk zit momenteel in de uitverkoop en is van €39,99 naar €27,97 gegaan. Klik op de afbeelding hieronder om meteen een shirtje te bestellen.

Paris Saint-Germain Strike Shirt

9. Paris Saint-Germain Stadium Vierde broekje

Om jouw outfit op het voetbalveld compleet te maken, combineren wij het shirtje hierboven met de Paris Saint-Germain Stadium Vierde broekje. Het broekje is volledig zwart, waarop het Jumpman logo en het Paris Saint-Germain embleem in het roze te vinden is.

Het kledingstuk zit momenteel in de uitverkoop en is van €34,99 naar €27,97 gegaan. Klik op de afbeelding hieronder om meteen eentje te bestellen.

Paris Saint-Germain Stadium Vierde broekje

10. PSG Strike voetbal

Een voetbaloutfit is niks zonder de perfecte voetbal. De PSG Strike Voetbal is volledig zwart met en grijze accenten. Verder is er onder het Jumpman logo en het Paris Saint-Germain embleem een Franse vlag te vinden.

De voetbal zit momenteel in de sale en is van €27 naar €20,47 gegaan. Klik op de afbeeldingen hieronder om de voetbal in je winkelmandje te scoren.

PSG Strike voetbal
PSG Strike voetbal

Tot zover onze top 10 tofste Jordan Pairs Saint-Germain items. Wil jij altijd op de hoogte gehouden worden op de laatste sneaker nieuws en releases? Download dan de Sneakerjagers app en volg ons op Instagram, Facebook en Twitter.

Previous ArticleNext Article