Snipes brengt het Nike Air Force 1 ‘Source Code Pack’ uit

Snipes Air Force1 Source Code Pack

Snipes en Nike komen samen en brengen het ‘Source Code Pack’ uit op het klassieke Air Force 1 model. Uit deze samenwerking komen twee nieuwe varianten van het model uit en deze zijn te verkrijgen bij Snipes.

De Air Force 1 verscheen voor het eerst in 1984 en werd gelanceerd als een basketbalschoen. Echter heeft Nike al vele varianten van het model uitgebracht in verschillende colorways. Hierdoor werd het model niet alleen één van onze favorieten, maar veroverde het silhouet zo zijn plekje in de sneakerwereld.

Snipes Air Force Pack

Air Force 1 Lo | DN4925-100

Snipes Air Force Pack
Snipes Air Force Pack
Snipes Air Force Pack

Het eerste paartje heeft een lederen bovenwerk en is, op de Swoosh na, volledig wit gekleurd. Het model heeft namelijk een lichtblauwe Swoosh die afgewerkt is met een zwarte rand. Op de Swoosh zijn glinsterende details te vinden waardoor het silhouet een futuristische look ontvangt.

Op de tong is een tag te vinden waarop de codering van de Source Code Pack te vinden is. Verder bevat het model nog een iridescent lace lock en een klein zwarte Swooshje op de hiel tab. Ook de middenzool en de buitenzool zijn wit.

Nike Air Force 1 'Iridescent Swoosh'

DN4925-100 · Prijs vanaf €110,-

Naar alle aanbieders

Air Force 1 Lo | DN4925-001

Snipes Air Force Pack
Snipes Air Force Pack
Snipes Air Force Pack

Het tweede paartje uit de Source Code Pack neemt een ander colorway met zich mee. Het model heeft een lederen bovenwerk in een lichtgrijs jasje. De tong is gemaakt van mesh.

Aan de zijkant van de schoen is een gele Swoosh te vinden, deze is afgewerkt met een grijze rand. De middenzool van de Air Force is wit, met een grijze buitenzool.

Net als het ander paartje bevat de Swoosh ook glinsterende details om het paar een futuristische look te geven. Verder is ook de iridescent lace lock op dit model te vinden, net als de gecodeerde tag op de tong en de kleine zwarte Swooshje op de hieltab.

Nike Air Force 1 'Iridescent Swoosh'

DN4925-001 · Prijs vanaf €110,-

Naar alle aanbieders

Beide colorways van de Air Force 1 Source Code Pack zijn verkrijgbaar bij Snipes. Wil jij op de hoogte blijven van de laatste sneaker nieuws en releases? Download dan de Sneakerjagers app en volg ons op Instagram, Facebook en Twitter.

bekijk de releasekalender hier! Afbeeldingen van Snipes
Previous ArticleNext Article