Top 10 beste dames city items van Sarenza

Onlangs heeft Sarenza een aantal toffe nieuwe items gedropt voor een stijlvolle urban look. Zo heeft Sarenza deze collectie volgestopt met kleren, schoenen en tasjes om jou te kunnen voorzien van de perfecte outfits voor de stad. Speciaal voor de dames hebben wij een top 10 samengesteld met de beste city items van Sarenza.

De items uit deze lijst zijn te vinden bij Sarenza en kunnen makkelijk met één klik op de afbeelding besteld worden. Wil je liever zelf door de Sarenza website heen scrollen? Klik dan op de knop hieronder.

1. Converse Chuck Taylor Lift High

We beginnen de lijst met de Converse Chuck Taylor Lift High. Het model heeft een zwart bovenwerk met een witte rubberen neus. Aan de zijkant van het silhouet zit het Converse embleem. Verder bevat de sneaker een verhoogde middenzool die wit van kleur is. Ook de buitenzool van de high top is gemaakt van rubber en is bruin gekleurd.

De sneaker kost €84,99 en is verkrijgbaar op de Sarenza website. Klik op de afbeelding om meteen een paartje te scoren.

Converse Chuck Taylor Lift High

2. Vila Virosabell Denim Jacket

Natuurlijk kan het weleens fris zijn op straat, daarom voegen wij ook de Vila Virosabell Denim Jacket aan het lijstje toe. Het denim jack is lichtblauw van kleur, waar een aantal zilveren knopen op te vinden zijn. Een simpel jasje dat gecombineerd kan worden met vele outfits.

Het jack kost €59,99 en is verkrijgbaar op de Sarenzo website. Is dit iets voor jou? Klik dan op de afbeelding hieronder.

Vila Virosabell Denim Jacket

3. Y.A.S Yascarla Wide Pant

Voor een formele gelegenheid in de stad hebben wij ook de Y.A.S Yascarla Wide Pant. Het kledingstuk is bruin van kleur en heeft een loose-fit. Echter kan de pantalon ook prima gedragen worden met een casual outfit en een paar bijpassende sneakers.

De pantalon kost €59,99 en is verkrijgbaar op de Sarenza website. Klik op de afbeelding hieronder om er eentje te bestellen.

Y.A.S Yascarla Wide Pant

4. Georgia Rose Maureen

Een outfit is nooit compleet zonder de juiste tas. Het Georgia Rose Maureen zijtasje komt gekleed in een donkerbruin jasje waarop een aantal gouden accenten te vinden zijn. Zo heeft het model een gouden vierkante sluiter aan de voorkant en een gouden gesp op de schouderband. Verder is het tasje gemaakt van krokodillenleer en bevat het een extra zak aan de achterkant.

Dit zijtasje kost €58,99 en is verkrijgbaar op de Sarenza website. Klik op de afbeelding hieronder om meteen eentje te bestellen.

Georgia Rose Maureen bag

5. Puma Cali Wedge

Een ander paartje om te dragen naar de stad is de Puma Cali Wedge. Het model heeft een lederen bovenwerk in de kleur wit. Over het silhouet heen zijn gouden brandingen te vinden. Verder bevat de sneaker een verhoogde middenzool, met op het achterstuk een zwarte rubberen accent. Op dit rubberen accent staat ‘Puma’ in het wit geschreven. Door de simpele kleurenschema en stijlvolle opbouw past het model prima onder elk outfit en kan de sneaker bij elk gelegenheid gedragen worden.

Het paar kost €99,99 en is verkrijgbaar op de Sarenza website. Klik gauw op de afbeelding hieronder om een paartje te scoren.

Puma Cali Wedge

6. La Petit Française Colline

Uitgenodigd voor een borrel in de stad? We got you! De La Petit Française Colline jurk heeft een fleurig printje waar verschillende soorten bloemen en plantjes op te vinden zijn. Verder bevat het jurkje lange mouwen en een bijpassende riem.

De jurk kost €114,99 en is verkrijgbaar op de Sarenza website. Klik op de afbeelding hieronder om het jurkje te bestellen.

La Petit Française Colline

7. OBJECT Objmira Shirt

Voor een etentje in de stad hebben wij het OBJECT Objmira shirt. Dit geruite overhemd is beige van kleur met bijpassende knopen. Het kledingstuk heeft een loose-fit en kan zowel open als dichtgeknoopt gedragen worden.

Dit overhemd kost €54,99 en is verkrijgbaar op de Sarenza website. Klik op de afbeelding hieronder om meteen eentje te bestellen.

OBJECT Objmira Shirt

8. Essentiel Antwerp Zyena

Wij voegen nog een zijtasje aan de lijst toe met de Essentiel Antwerp Zyena. Dit zijtasje is gemaakt van krokodillenleer en komt gekleed in een zalmroze jasje. Verder bevat het model een branding die aan de voorkant te zien is en een gouden ketting als schouderband.

Dit tasje kost €134,99 en is verkrijgbaar op de Sarenza website. Klik op de afbeelding hieronder om het tasje te bestellen.

Essentiel Antwerp Zyena bag

9. Saucony Jazz Original Vintage

De Sacony Jazz Original Vintage is voornamelijk paars gekleed met een aantal zwarte accenten. De basis is gemaakt van mesh, waarover overlays te vinden zijn op de mudguard, de veters en de hiel. De kleur zwart vertoont zich aan de zijkant van de sneaker, op de hiel en op de tag die te vinden is op de tong. Verder heeft het model een off-white middenzool, met een zwarte buitenzool.

De sneaker kost €99,99 en is verkrijgbaar op de Sarenza website. Klik gauw op de afbeelding hieronder om een paartje te bestellen.

Saucony Jazz Original Vintage

10. Levi’s Selma Dress

We sluiten de lijst af met de Levi’s Selma Dress. De jurk is volledig gemaakt van donkerblauwe denim, waarop een aantal zilveren knopen te vinden zijn. Verder bevat het jurkje lange mauwen en is er aan de zijkant van het borstzakje een rode Levi’s tag te vinden.

De jurk kost €108,99 en is verkrijgbaar op de Sarenza website. Lijkt dit wat voor jou? Twijfel dan niet langer en klik op de afbeelding hieronder.

Levi's Selma Dress

Tot zover onze top 10 beste dames city items van Sarenza. Wil jij op altijd op de hoogte blijven van het laatste sneaker nieuws en releases? Volg ons dan op Instagram, Facebook en Twitter en download de Sneakerjagers app.

Previous ArticleNext Article