Shop de adidas Forum low voor het hele gezin bij Snipes

Adidas Forum Low voor het hele gezin

Tegenwoordig kopen we bijna allemaal weleens een paartje sneakers. Ongeacht je leeftijd. De adidas Forum low is nu bij Snipes verkrijgbaar voor het hele gezin. Zo kan jij matchen met je broer, zus of je eigen kinderen. Samen fris de straat op!

Het klassieke model werd door Jacques Chassaing ontworpen in 1983. Voor het ontwerp nam Jacques de tijd om de basketbalsport goed te observeren. Al gauw merkte hij dat de enkels van de spelers een betere ondersteuning moesten gaan krijgen. Dit kwam voort uit de gesprekken die hij voerde met atleten en hun trainers.

Zo ontwierp Jacques het model met een klittenband-strap bij de enkels. Aan de zijkant van de schoen zijn de welbekende drie strepen van het merk te vinden. Jacques voegde ook een schokabsorberende zool bij het model toe, om de schoen zo comfortabel mogelijk te maken tijdens het basketballen. Verder bevat de schoen adi logo’s op de tong, de hiel en de middenzool.

De schoen werd uiteindelijk een jaar later in 1984 gelanceerd. Het model werd ook naast zijn functionaliteit ook snel geliefd door zijn looks. Zo werden er over de jaren heen steeds meer varianten van het model uitgebracht en draagt elk paartje wel een stuk geschiedenis met zich mee.

Voor het hele gezin hebben wij een aantal varianten van het model op een rijtje gezet. De schoenen uit deze lijst zijn verkrijgbaar op de Snipes website en kunnen met één klik op de afbeelding besteld worden. Wil je liever zelf door de Snipes website scrollen? Klik dan op de knop hieronder.

Voor de toddlers

We beginnen met de adidas Forum Low voor de toddlers. De basis van het model is wit, waarover roze accenten over de hele schoen te vinden is. Over de veters heen zit een roze strikje. Verder bevatten de strepen aan de zijkant van de schoen en het strikje op de veters een leuk printje die de sneaker afmaakt.

Dit model kost €69,99 en is verkrijgbaar op de Snipes website. Klik op de afbeelding hieronder om een paartje te bestellen.

adidas Forum Low Toddlers

Het tweede paartje die wij voor de toddlers hebben, mag er ook zijn. Het model neemt op dit paartje de kleuren wit en donkerblauw met zich mee. De basis van het silhouet is wit, waarover donkerblauwe accenten te vinden zijn.

Het model kost €64,99 en kan met één klik op de afbeelding hieronder makkelijk besteld worden.

adidas Forum Low Toddlers

Voor de dames

Voor de dames hebben wij de adidas Forum Low in een tijdloos kleurenschema. Het model heeft een witte basis waarover zwarte accenten te vinden zijn. De strepen aan de zijkant kleuren zwart, net als de brandingen die op de tong en aan de zijkant van het silhouet te vinden zijn. De kleur zwart vertoond zich ook op de hielclip en op de buitenzool van de schoen.

Dit model kost €99,99 en is verkrijgbaar op de Snipes website. Klik op de afbeelding hieronder om meteen een paartje te scoren.

adidas Forum Low Women

Voor de heren

Natuurlijk zijn de heren niet te missen. Dit silhouet heeft een bovenwerk waarvan de basis wit gekleurd is. De schoen bevat overlays die beige van kleur zijn. Deze zijn te vinden op de mudguard, de veters en de hiel. De strepen aan de zijkant van het silhouet zijn zwart. De kleur zwart maakt ook een vertoning op de logo’s die op het silhouet te vinden zijn. Het klittenband op de tong is geel van kleur en matcht met zijn gele hielclip.

Het model kost €99,99 en ook deze is verkrijgbaar op de Snipes website. Klik op de afbeeling hieronder om een paartje te scoren.

adidas Forum Low Men

Het laatste paartje bevat een zwart en lichtblauwe kleurenschema. Op de schoen zijn lichtblauwe suède accenten te vinden op de hiel en de veters. Verder bevat het silhouet een zwarte hielclip, deze matcht met de drie strepen aan de zijkant van de schoen.

Dit model kost €99,99 en is verkrijgbaar op de Snipes website. Met één klik op de afbeelding hieronder kan het paartje makkelijk gescoord worden.

Tot zover de adidas Forum Low voor onze sneakerhead families. Wil jij weten welke sneakers binnenkort gereleased worden? Houd dan onze releasekalender in de gaten en volg ons op Instagram, Facebook en Twitter.

Previous ArticleNext Article