New Balance brengt opnieuw sneaker uit met JJJJound

New Balance is opnieuw een samenwerking aangegaan met JJJJound. Na het succes van de samenwerking met de New Balance 992, brengen ze nu een 990v4 silhouet uit. De sneaker die zo’n 40 jaar geleden gemaakt werd om als hardloopschoen te gebruiken, heeft al velen collaborations gehad en nu is het de beurt aan JJJJound.

De JJJJound x New Balance 990v4

De eerste beelden van de samenwerking tussen JJJJound en New Balance zijn naar buiten gekomen. De New Balance 990 is afgelopen jaar al in meerdere colorways uitgebracht waaronder de ‘30th Anniversary ‘Made in de USA” en de samenwerking met Joe Freshgood met de New Balance 990v3. Ook zijn de eerste beelden van de samenwerking tussen Levi’s en de New Balance 990v3 opgedoken.

Het 990 silhouet is dus een populaire sneaker in 2021 met veel verschillende releases. JJJJound heeft al eerder samengewerkt met New Balance en bracht in 2020 de JJJJound x New Balance 992 uit. Dit paar werd in twee verschillende colorways uitgebracht. Daarnaast heeft JJJJound sneakers uitgebracht met de merken Vans en Reebok.

Op de eerste beelden van de JJJJOund x New Balance 990v4 is een zwarte sneaker te zien met indigo blauwe tinten. Justin Saunders, designer van JJJJound, staat bekend om zijn minimalistische ontwerpen. Dit is wederom goed terug te zien in de nieuwe 990v4 waarbij vooral de details een grote rol spelen. Op de binnenzool is het logo van JJJJound te zien en op de tong staat staat het New Balance logo en het model 990v4.

Foto van JJJJound

De sneaker bestaat uit een combinatie van mesh en suède en heeft een zwarte midden- en buitenzool. Wanneer de sneaker released wordt is nog onbekend, maar waarschijnlijk zal dit eind 2021 zijn. Houd onze releasekalender in de gaten en download de Sneakerjagers app. Volg ons ook op YouTube en Instagram om altijd op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Houd onze releasekalender in de gaten
Previous ArticleNext Article