Skip to content
Upcoming

Nieuwe herfstcollectie bij About You

6 september 2021 14:00
Nieuwe herfstcollectie bij About You

De zomer is alweer bijna tot zijn einde en dit betekent dat de herfstkleren weer uit de kast mogen komen. Bij About You is de nieuwe herfstcollectie online. Vind jouw nieuwe winterjas, sneakers of trui bij About you en check de website.

About you is een online winkel met een groot aanbod aan kleren, sneakers en accessoires. Shop kleren van merken als Nike, adidas, Reebok, Levi’s en nog veel meer.

Nieuwe collecties bij About You

Een nieuw seizoen betekent een nieuwe collectie. Met de herfst om de hoek zijn deze sneakers zeker niet te missen in jouw schoenenkast. Hierbij 5 sneakers die perfect zijn voor komend seizoen die verkrijgbaar zijn bij About you.

1. Puma Cali

Deze sneaker van Puma is geschikt voor alle weersomstandigheden. Zorg er voor dat jouw voeten komende herfst droog blijven in deze leren sneakers. De Puma Cali is ook in andere kleuren te verkrijgen bij About you.

De Puma Cali in het wit

Bij About you kost dit paartje €99,90

2. Puma ‘RS-Curve OQ’

Bij About you nl kun je nu ook dit toffe sneakerpaar in de korting halen. De Puma ‘RS-Curve OQ’ bestaat uit imitatieleer en mesh. De beige kleur maakt het een passende sneaker bij iedere outfit en de geel en blauwe accenten maken de sneaker wat speelser. Ga de herfst in met dit sportieve paartje en scoor ze nu bij About you!

De Puma ‘RS-Curve OQ’ bij About you

Bij About you betaal je nu €110 voor deze sneaker

3. Vans ‘UA Old Skool Stacked’

De Old Skool van Vans is in een nieuw jasje gestoken. De Vans ‘UA Old Skool Stacked’ heeft een extra dikke zool met extra grip op de onderzool. Dit maakt dit sneakerpaar perfect voor de regenachtige dagen tijdens de herfst. De sneaker is gemaakt van leer en textiel en het logo van Vans is aan beide kanten van de sneaker te zien.

De Vans ‘UA Old Skool Stacked’ bij About you

Bij About you betaal je nu €94,90 voor deze sneaker

4. Nike ’77 Vintage’

Deze sneakers bij About you zijn een must voor iedere kledingkast. Het klassieke model is gemaakt uit leer en heeft een non slip zool. Dit maakt deze sneaker een ideale sneaker voor de regenachtige dagen. De sneaker is ook in een hoge versie verkrijgbaar en heeft verschillende colorways.

Voor de Nike ’77’ vintage betaal je nu €79,90

5. Reebok ‘Club C’

De Reebok ‘Club C’ is een goede toevoeging voor jouw schoenenkast. Dit paar is geïnspireerd door de film Jurassic Park. Zo is het logo van de film in de tong gedrukt en op de binnenzool. De sneaker is gemaakt van leer met suède en is gevoerd.

Reebok Club C
De Reebok Club C met Jurassic Park referenties

Voor deze sneaker betaal je bij About you nu €89,90

Dit zijn een aantal sneakers die geschikt zijn voor volgend seizoen. Bekijk wat voor leuke items er te vinden zijn bij About you NL en scoor jouw nieuwe herfst sneaker. Ben je benieuwd naar nog meer blogs over kortingen en goeie deals? Houd dan onze nieuwspagina in de gaten. Volg ons op Instagram en Facebook om geïnformeerd te blijven over alle toekomstige deals.