New Balance 992 komt met nieuwe colorway

New Balance heeft een nieuwe colorway van de 992 uitgebracht. Deze Womens exclusive werd op 31 augustus uitgebracht en is een geschikte sneaker voor de winter. In 2006 werd het eerste silhouet van de 992 uitgebracht als opvolger van de New Balance 991.

New Balance 992 White/Cyclone l W992FC

De 992 heeft in de afgelopen 20 jaar al vele colorways gehad. Dit jaar alleen al is de sneaker in velen kleuren uitgebracht en in juni 2021 kwam de New Balance 992 Levi’s Grey in samenwerking met Levi’s uit. De White/Cyclone bestaat uit verschillende grijstinten en heeft op de hiel en de tong gele accenten.

De schoen is gemaakt van suède en fleece met een mesh voering. Dit maakt het paar geschikt als winter sneaker. Het 992 logo is op de tong en onderzool terug te vinden. Aan beide zijden is het grijze New Balance logo op de sneaker gezet. Het bovenwerk van de sneaker bestaat voornamelijk uit gebroken wit suède.

De zolen bestaan uit foam in combinatie met de ABZORB-dempingstechnologie. Deze technologie van New Balance zorgt voor comfort in de hiel van de sneaker. De ENCAP-middenzool demping zorgt voor ondersteuning van de voet en dit maakt de sneaker geschikt voor dagelijks gebruik.

De sneaker heeft iets weg van de Paperboy X New Balance 992 ‘Fried Egg’ die in juni 2021 released werd. Wel is het White/Cyclone model een dames sneaker en zal dus ook alleen in vrouwenmaten te verkrijgen zijn. De sneaker is op 31 augustus 2021 released en is te verkrijgen bij New Balance.

New Balance W992 FC White/Cyclone "Made in USA"

W992FC · Prijs vanaf €220,-

Naar alle aanbieders

Foto’s van New Balance

New Balance 992
Houd hier de releasekalender in de gaten
Previous ArticleNext Article