Het Nike ‘Alter & Reveal’ pack komt eraan

Nike 'Alter & Reveal'

Nike komt met een ‘Alter & Reveal’ pack. De paartjes in dit pack hebben dubbele lagen waardoor je de bovenste laag kan verwijderen. Op de onderste laag verschijnt een andere kleur. Zo kan je de sneakers helemaal naar jouw eigen smaak maken.

In het nieuwe pack zitten vooralsnog vier verschillende silhouetten waaronder de Air Force 1, Air Max 90, Air Max 97 en de Blazer Mid ’77.

Nike Air Force 1 ‘Alter & Reveal’ | DO6110-100

De Nike Air Force 1 krijgt een hoop verschillende kleuren op het bovenwerk. Rood, zwart, wit en beige maken een verschijning. Op de toebox en op de zijkant zit een mesh materiaal wat je er makkelijk van af kunt halen. Onder het mesh zit een andere kleur.

De neus, de heeltab en de veterogen zijn gemaakt van suède. Het achterste paneel is gemaakt van leer en de Swoosh is gemaakt van patent leer. Na het verwijderen van het mesh is de toebox gemaakt van leer met een reptielenprint en is de zijkant van canvas.

De midden- en buitenzool zijn in het wit. De ‘Air’-tekst en de lijn om de hiel zijn in het zwart om hetzelfde contrast van het bovenwerk terug te brengen op de middenzool.

Nike Air Force 1 Alter & Reveal
Nike Air Force 1

Nike Air Max 90 ‘Alter & Reveal’ | DO6108-001

De Nike Air Max 90 heeft geen mesh op het bovenwerk, maar kan wel van kleur veranderen. Hoe langer je dit paartje draagt, hoe meer het zal slijten. Bij deze Air Max veranderen de toebox, de Swoosh en de mudguard in andere kleuren.

In het begin heeft dit silhouet een best simpele colorway. Grijze, zwarte en beige tinten bedekken het bovenwerk. De buitenzool valt meteen op, deze is namelijk blauw. Door het langdurig dragen van deze kicks komt het kleurrijke bovenwerk tevoorschijn.

De midden- en buitenzool veranderen niet van kleur. De middenzool blijft wit en de buitenzool blijft blauw. De buitenzool valt minder op zodra het bovenwerk nieuwe kleuren heeft.

Nike Air Max 90 Alter & Reveal
Nike Air Max 90

Nike Air Max 97 ‘Alter & Reveal’ | DO6109-001

Net als de Air Max 90 veranderen de kleuren van deze Air Max 97 door het langdurig dragen van dit paartje. De verschillende lagen leer hebben een andere kleur er onder zitten.

Het paneel rondom de Swoosh krijgt een lichtroze kleur. De onderste overlay krijgt een blauwe kleur, terwijl de laag er boven dezelfde kleur als de Swoosh krijgt.

De middenzool is wit terwijl de buitenzool zwart is met witte en rode accenten. Deze kleuren veranderen niet.

Nike Air Max 97 Alter & Reveal
Nike Air Max 97

Nike Blazer Mid ’77 ‘Alter & Reveal’ | DO6402-100

Het vierde model in het pack is de Nike Blazer Mid ’77. Op dit silhouet zit hetzelfde mesh als op de Nike Air Force 1. Dit model kan je dus al sneller aanpassen door het mesh er van af te knippen.

Zodra het witte mesh is verwijderd verschijnt er een zebraprint in het wit met grijs. Deze print loopt over beide zijkanten en over de hiel. De Swoosh verandert niet van kleur en is gemaakt van zwart leer.

De rest van deze sneaker is in een lichte crème kleur waaronder de veterogen, de neus en de midden- en buitenzool.

Nike Blazer Mid '77 Alter & Reveal
Nike Blazer Mid '77

Het Nike ‘Alter & Reveal’ pack heeft nog geen officiële releasedatum. Wil jij deze drop niet missen? Houd dan de releasekalender en onze Instagram en Twitter regelmatig in de gaten voor het laatste nieuws.

Previous ArticleNext Article