Een dromerig design verschijnt op de Nike Dunk High

Nike onthult nog een Dunk High die deel uitmaakt van de ‘Toasty’ collectie van het merk. Dit keer verschijnt het paar in een dromerige roze colorway.

Deze Nike Dunk High heeft verschillende roze tinten die gecombineerd worden met wit en beige. Wat verder opvalt, is dat de schoen gemaakt is van een mix van gerecyclede stoffen. Hierdoor maakt de sneaker deel uit van Nike’s duurzame ‘Move to Zero’ campagne. Verder zijn er unieke details te vinden, zoals de fleece voering en inlegzolen met het ‘Toasty’ logo erop. Ook zien we Nike’s pinwheel logo terug op de tongen en de dubbele labeltags aan de zijkant.

De roze Nike Dunk High ‘Toasty’ wordt verwacht ergens in de komende maanden van 2021 te releasen bij geselecteerde retailers en Nike.nl. Het paar zal waarschijnlijk een prijs van €120 krijgen. Houd de Releasekalender in de gaten om de launch niet te missen. Bekijk hieronder ook de groene variant.

Houd hier de Releasekalender in de gaten

Nike Dunk High 'Toasty'

Verwacht in 2021

Naar alle aanbieders
Afbeeldingen van Nike
Nike-Dunk-High-Toasty-DN9909-200-Release-Date
Nike-Dunk-High-Toasty-DN9909-200-Release-Date-1
Nike-Dunk-High-Toasty-DN9909-200-Release-Date-2
Nike-Dunk-High-Toasty-DN9909-200-Release-Date-3
Nike-Dunk-High-Toasty-DN9909-200-Release-Date-4
Nike-Dunk-High-Toasty-DN9909-200-Release-Date-5
Nike-Dunk-High-Toasty-DN9909-200-Release-Date-6
Nike-Dunk-High-Toasty-DN9909-200-Release-Date-7
Previous ArticleNext Article