Skip to content
Staff Picks

Converse Flash Sale 💨 30% korting op Smoke Styles

4 september 2021 16:00
Converse Flash Sale 💨 30% korting op Smoke Styles

Het is weer tijd voor een sale! Bij Converse krijg je van 3 september 2021 tot en met 7 september 2021 30% korting op geselecteerde items. De korting is geldig op de Smoke Styles wanneer je de code FLASH30 toevoegt aan je winkelmandje. Er zijn verschillende modellen te vinden met deze verwassen stijl. Bekijk hieronder onze favorieten uit de selectie van de Converse Flash Sale.

Converse Smoke Styles

Verschillende Converse modellen hebben de speciale Smoke uitstraling gekregen. Om deze look te krijgen, hebben de schoenen een behandeling gehad. Deze wassing zorgt voor een vintage look en geven je het gevoel van je favoriete, vaak gedragen schoenen, terwijl ze nieuw uit de doos komen. Verder horen een aantal van deze sneakers bij de exclusieve Italian Collection van Converse.

Om je inspiratie te bieden voor jouw volgende aankoop, hebben wij van Sneakerjagers onze favorieten voor je op een rijtje gezet. Zit het paartje dat je zoekt er niet bij? Klik dan op de knop hieronder om naar de gehele selectie van Converse te gaan.

Converse Flash Sale

Converse Run Star Hike OX ‘White Smoke In’

Converse Flash Sale

De klassieke Chucks hebben een grote, gekartelde plateauzool gekregen op dit Run Star Hike model. De katoenen basis heeft de Smoke look, net zoals de verweerde zool.

Converse Run Star Hike OX 'White Smoke In'

168298C · Nu voor €90,-

Bekijken bij Converse

Converse Chuck Taylor All Star Lift Smoked Canvas High Top

Converse platform

Deze witte platform Chuck Taylor All Stars zien er ook verweerd uit. Zo lijkt het net alsof je het paartje al jaren draagt, terwijl ze eigenlijk helemaal nieuw zijn.

Chuck Taylor All Star Lift Smoked Canvas High Top

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Converse Chuck Taylor All Star Basic Wash

Chuck Taylor

Zocht je nog een klassieke All Star? Kies dan voor deze traditionele zwarte sneaker. Ook hier zie je de vintage look terug op de verweerde zolen. Het logo aan de binnenkant heeft de bekende blauwe en rode kleur gekregen.

Chuck Taylor All Star Basic Wash

156886C · Nu voor €60,-

Bekijken bij Converse

Converse Unisex Smoke In Pro Leather

Converse Flash Sale
169120C

De Pro Leather heeft een hoge en een lage variant. Beide sneakers zien er vintage uit door de vergrijsde upper en zolen. De kenmerkende Converse sterren zijn te zien aan de zijkanten van de schoenen. Verder is het model unisex en kan door iedereen gedragen worden.

Unisex Smoke In Pro Leather High Top

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Unisex Smoke In Pro Leather Low Top

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Converse Vintage Canvas Chuck 70 Low Top

Converse Flash sale
Images by Converse

De lage variant van de Chuck All Stars zijn ook erg populair. Deze colorway heeft een grijze basis gekregen. Ook hier is de vintage vibe aanwezig door de versleten look. Opvallend is verder de rode rand, net boven de tussenzool.

Vintage Canvas Chuck 70 Low Top

171019C · Nu voor €50,-

Bekijken bij Converse

Vergeet niet: de korting krijg je alleen als je de code ‘FLASH30‘ invoert tijdens het afrekenen. Zonder de code gaat de korting niet van de prijs af. Bij de selectie van de Smoke Styles staat ook duidelijk vermeld bij welk product je de korting kunt gebruiken.

Houd onze Releasekalender in de gaten, voor alle nieuwe sneaker releases. Vergeet verder ook niet om onze social media accounts te checken via Instagram (@sneakerjagers & @sneakerjagers_wmns), Facebook (@sneakerjagers) en Twitter (@sneakerjagers). Zo blijf je gemakkelijk op de hoogte van de laatste sneaker updates, inspirerende content en zie je welke merken er sale hebben!