Skip to content
Staff Picks

De NAKED sneaker store voor vrouwen in Denemarken

3 september 2021 10:00
De NAKED sneaker store voor vrouwen in Denemarken

NAKED is een sneakerwinkel gevestigd in Denemarken. Ze verkopen sneakers, kleding en accessoires. Naast een collectie van goede basis items, droppen er ook wekelijks exclusieve releases die mega populair zijn. Wereldwijd is de NAKED sneaker store bekend en de online shop is uitgegroeid tot één van de top leveranciers van speciale sneakers voor vrouwen.

NAKED sneaker shop

De Deense winkel is opgericht in 2004 door Stine Lindholm Pedersen en Tommas Olsen. Het doel van NAKED is simpel: het voldoen aan de unieke behoeften van vrouwelijke sneaker lovers. Ook is de shop inmiddels uitgegroeid tot een grote online community die via hun social media kanalen ondersteund wordt. Daarnaast heeft de winkel drie verschillende stores in Denemarken. Er zijn twee winkels in Kopenhagen en één winkel in Aarhus te vinden.

NAKED sneaker

Naked Klosterstræde

Klosterstræde 10
1157 København K

Naked Pilestræde

Pilestræde 46
1112 København K

NAKED COPENHAGEN
nakedcph

Naked Aarhus

Store Torv 7
8000 Aarhus

NAKED sneaker store

Zoals hierboven benoemd, worden er bij de Deense sneakerwinkel speciale sneakers gereleased. We hebben hieronder een aantal hyped sneakers op een rijtje gezet die nog steeds beschikbaar zijn. Als je wil kijken welke populaire sneakers er nog meer te verkrijgen zijn bij NAKED, klik dan op onderstaande knop.

Sacai X Nike Blazer Low

naked sneaker

Sacai X Nike Blazer Low 'British Tan'

DD1877-200 · Prijs vanaf €38,-

Naar alle aanbieders

Sacai X Nike Blazer Low 'Iron Grey'

DD1877-002 · Prijs vanaf €60,-

Naar alle aanbieders

Nike Dunk High 85 SP ‘Acid Wash’

naked schoenen

Nike Dunk High 85 SP 'Acid Wash' - Black

DD9404-700 · Prijs vanaf €65,-

Naar alle aanbieders

Nike Dunk High 85 SP 'Acid Wash' - Red

DD9404-600 · Prijs vanaf €49,-

Naar alle aanbieders

Nike WMNS Dunk High Rebel

DH3718-100

Nike WMNS Dunk High Rebel 'White'

DH3718-100 · Prijs vanaf €48,-

Naar alle aanbieders

NAKED clothing

Ook verkoopt NAKED exclusieve sporstwear kleding voor vrouwen. Zo zijn er merken als Stüssy, Carhart, adidas en Nike te vinden.

Set van Sporty & Rich

Peach set van adidas x Ivy Park

Nike Sportswear Therma-Fit Repel Jacket

NAKED sweatsuit

Naast kleding te verkopen van bekende sportswear merken, heeft NAKED ook een eigen collectie uitgebracht. De NAKED COPENHAGEN Drop 1 werd na twee jaar lang hard werken gelanceerd. De collectie bestond uit kleding van 100% biologisch katoen met crews, hoodies, sweats en t-shirts in verschillende kleuren.

Verder zijn er ook andere items te vinden van NAKED’s eigen merk. Zo hebben ze drinkbekers, mokken, pennen en handige totebags. Ben je benieuwd hoe deze producten eruit zien? Bekijk dan alle NAKED items via de knop hieronder:

nakedcph

Als je op zoek bent naar inspirerende sneaker content, dan zit je goed bij NAKED. Via hun socials, voornamelijk Instagram, uploaden ze dagelijks creatieve posts. Hier blijf je op de hoogte van de nieuwste sneaker releases, outfit ideeën en exclusieve behind the scenes beelden.

Ben je enthousiast geworden over de NAKED sneaker store voor vrouwen? Houd dan zeker hun online shop in de gaten of ga een keer langs wanneer je in Copenhagen bent. Check ook onze Releasekalender om alle drops bij NAKED niet te missen.

Vergeet tot slot ook niet om onze socials te checken via Instagram (@sneakerjagers & @sneakerjagers_wmns), Facebook (@sneakerjagers) en Twitter (@sneakerjagers). Zo blijf je gemakkelijk op de hoogte van de laatste sneaker updates, grappige memes en inspirerende content.

sneaker store
Images by NAKED