PUMA onthult Animal Crossing™: New Horizons Collab

animal crossing puma

Animal Crossing™: New Horizons is wereldwijd al meer dan 32 miljoen keer verkocht en is het op één na best verkopende spel op de Nintendo Switch. Het ongelooflijk populaire levenssimulatiespel bevat schattige dierenfiguren op een idealistisch eiland, waar je wordt aangemoedigd om uren te besteden aan het bouwen en inrichten van een huis voor jezelf en je buren. Je kunt ook bezig blijven met het vangen van insecten, vissen, duiken naar zeedieren en reizen naar vreemde eilanden om nieuwe vrienden te ontmoeten!

Nintendo

Het is geen wonder dat PUMA mee wilde doen met de actie, en op 18 september droppen ze een collab met Nintendo’s Animal Crossing met zowel sneakers als kleding voor de fans. Ze zijn al een tijdje aan het teasen op Twitter:

De Puma x Animal Crossing™: New Horizons Sneaker Collectie

animal crossing puma sneakers
Hypebeast

PUMA heeft ons getrakteerd op een aantal verwoestend schattige prints en pastelkleuren op een paar van hun meest kenmerkende silhouetten: de PUMA Suede, de PUMA Wild Rider en de PUMA Future Rider.

Animal Crossing™: New Horizons PUMA Suede | 382962-01

Animal Crossing New Horizons PUMA Suede
PUMA
382962-01

Het populaire Suede-model heeft een bovenwerk van zacht beige suède gekregen, en een driedubbele formstrip met de bekende Animal Crossing-bladafbeelding. Een doorschijnende zool, een tonglabel met in reliëf aangebrachte co-branding en een hangtag van bladeren dragen allemaal bij aan de algehele look van de sneaker.

Animal Crossing X Puma Suede 'New Horizons'

382962-01 · Prijs vanaf €100,-

Naar alle aanbieders

Animal Crossing™: New Horizons PUMA Wild Rider | 383070-01

Animal Crossing New Horizons PUMA Wild Rider
Sneakerfreaker
383070-01
Animal Crossing PUMA Wild Rider

Het Wild Rider-model, geïnspireerd op het stadsleven, bevat de drukte van het eiland in een beige nylon bovenwerk met een print van een inwoner van Animal Crossing. Misschien zit een van je favoriete eilandbewoners (zoals Raymond) er wel tussen?

Pastelgroene, blauwe en zandkleurige suède overlays komen samen in een natuurlijk, complementair kleurenschema, met een doorschijnende formstrip, en zowel een geborduurd blad op de hiel als een blad in reliëf op het tonglabel geven de look een schattig tintje. De witte tussenzool en gumzool maken de sneaker helemaal af.

Animal Crossing X Puma Wild Rider 'New Horizons'

383070-01 · Prijs vanaf €85,-

Naar alle aanbieders

Animal Crossing™: New Horizons PUMA Future Rider | 382960-01

Animal Crossing New Horizons PUMA Future Rider
Hypebeast
382960-01

Het laatste sneakermodel in het pakket, de avontuurlijke Future Rider, heeft een pastelroze, mintgroene, babyblauwe en crèmegele combinatie van nylon, canvas en suède overlays voor een behoorlijk gevarieerde look!

Net als de Wild Rider heeft ook dit silhouet een bladmotief op de hiel, dit keer in reliëf, en een TPU-stuk aan de zijkant knipoogt naar de ontwerpelementen van de game.

Als leuke bonus worden alle drie de sneakers geleverd met extra veters die worden geleverd in een canvas zakje dat is geïnspireerd op het belzakje dat je in het spel ziet.

Animal Crossing X Puma Future Rider 'New Horizons'

382960-01 · Prijs vanaf €110,-

Naar alle aanbieders

De Animal Crossing™: New Horizons PUMA Kledingcollectie

Animal Crossing New Horizons PUMA clothing
Nintendo
Animal Crossing New Horizons PUMA hoodie
Animal Crossing World

Naast de kicks is er ook bijpassende kleding verkrijgbaar, waaronder een hoodie met de schattige karakters van het spel, een T-shirt met bladerenpatronen (die doen denken aan het beroemde Aloha-shirt van Tom Nook), een T-shirt met lange mouwen, een trainingsbroek en een korte broek.

Alle kleding wordt geleverd in het kenmerkende kleurenpalet van Animal Crossing, met pastelblauw en -groen in het middelpunt.

De Animal Crossing™: New Horizons x PUMA Collectie release info

De collectie zal beschikbaar zijn vanaf 18 september 2021 om 00:00AM van PUMA en andere geselecteerde detailhandelaren.

Wil je op de hoogte blijven van alle aankomende sneakerreleases? Houd dan onze releasekalender in de gaten, en volg ons Instagram-account voor de laatste sneaker drops, leaks en nieuwtjes.

Previous ArticleNext Article