De Nike Dunk High trekt een ‘Grey Scale’ outfit aan

Nike Dunk High 'Grey Scale'

Het jaar van de Dunks is nog lang niet voorbij. Dat laat Nike weten door een nieuwe Dunk High aan te kondigen. Het aankomend paar is speciaal en exclusief voor de dames gemaakt en zal voor zijn release een ‘Grey Scale’ outfit aantrekken.

Dit jaar hebben wij een aantal kleurrijke Dunks voorbij zien komen. Echter is er zo veel meer te vertellen over de sneakers dan alleen de colorways. Het model is ontworpen door Peter Moore en werd in 1985 gelanceerd. De schoen werd origineel de ‘Nike College Color High‘ genoemd. Het bovenwerk van de Dunk is geïnspireerd op de ontwerpen van de Air Jordan 1 en de Nike Terminator. Uiteindelijk ontving het model zijn welbekende naam ‘Dunk High’ doordat de schoen speciaal is gemaakt voor het basketballen.

Nike Dunk High ‘Grey Scale’ | DD1869-001

Het model heeft een simpele, maar stijlvolle kleurenschema. Het paar bevat namelijk verschillende tinten van grijs, met een kleine vertoning van zwart en off-white. De basis van het silhouet heeft een lichtgrijze tint, terwijl de overlays op de mudguard, hiel en veters meer donkergrijs zijn.

Ook de Swoosh aan de zijkant van de sneaker matcht met de donkergrijze kleur van de overlays. De veters die over de tong heen te vinden is, zijn zwart. Verder heeft het model nog een middenzool die off-white van kleur is. De buitenzool van de Dunk is donkergrijs. Bekijk de beelden van het paar hieronder.

De Nike Dunk High ‘Grey Scale’ heeft nog geen officiële releasedatum, maar wordt dit jaar nog wel verwacht. Wil jij deze release niet missen? Houd dan onze releasekalender in de gaten en volg ons op Instagram, Twitter en Facebook.

Download de sneakerjagers app hier!

Nike Dunk High 'Grey Scale'

Verwacht in 2021

Naar alle aanbieders
Afbeeldingen van Nike
Nike Dunk High 'Grey Scale'
Nike Dunk High 'Grey Scale'
Nike Dunk High 'Grey Scale'
Nike Dunk High 'Grey Scale'
Nike Dunk High 'Grey Scale'
Nike Dunk High 'Grey Scale'
Nike Dunk High 'Grey Scale'
Nike Dunk High 'Grey Scale'
Previous ArticleNext Article