Bekijk hier de nieuwe beelden van de Travis Scott x Air Max 1 ‘Wheat’

Travis Scott x Air Max 1 'Wheat'

Het iconische duo Travis Scott en Nike komen weer samen en brengen de omgekeerde Swoosh uit op de Travis Scott x Nike Air Max 1 ‘Wheat’. Vorige week zagen we de eerste leaks van de samenwerking al verschijnen. Nu zijn er betere beelden opgedoken en zo kunnen we het aankomende paartje nog beter bekijken.

Travis Scott en Nike zijn voor het eerst in 2017 gaan samenwerken en de uitkomst hiervan was de Travis Scott x Nike Air Force 1 ‘AF100’. Het paar was onderdeel van het 35-jarige jubileum van de Air Force 1. Naast de Air Force 1 bracht de artiest ook andere modellen uit in samenwerking met Nike, zoals de Travis Scott x Air Jordan 1 ‘Cactus Jack’ uit 2019 en de recent gereleasde Fragment x Travis Scott x Air Jordan 1. Deze Jordan 1 was een groot succes en werd binnen no-time uitverkocht.

Travis Scott x Air Max 1 ‘Wheat’ | DO9392-700

De Air Max 1 lijkt een vergeeld bovenwerk te hebben, waarvan de basis is gemaakt van mesh. Rond het mesh bevinden zich leren overlays, ditzelfde leer is ook te vinden op de mudguard, de middenvoering en de hiel.

Het model heeft grijsblauwe accenten op de veters en op de twee lintjes aan de zijkant van de schoen. Ook de middenzool van het model heeft vergeelde look. De buitenzool van het silhouet is zwart.

Het kenmerkend detail van deze samenwerking is natuurlijk de omgekeerde Swoosh aan de zijkant van het silhouet. Op de tong zit nog een vernieuwd Cactus Jack logo, deze is gemaakt van rubber. Bekijk de nieuwe beelden van het paar hieronder.

De Travis Scott x Air Max 1 ‘Wheat’ heeft nog geen exacte releasedatum, maar zal hoogstwaarschijnlijk dit jaar nog gereleased worden. Wil jij deze release niet missen? Houd dan onze releasekalender in de gaten en volg ons op Instagram en Facebook.

Download de sneakerjagers app hier!

Travis Scott X Nike Air Max 1 'Wheat'

Verwacht in 2021

Naar alle aanbieders
Afbeeldingen van @hypebeast
Travis Scott x Air Max 1 'Wheat'
Travis Scott x Air Max 1 'Wheat'
Travis Scott x Air Max 1 'Wheat'
Travis Scott x Air Max 1 'Wheat'
Travis Scott x Air Max 1 'Wheat'
Travis Scott x Air Max 1 'Wheat'
Previous ArticleNext Article