adidas Members Week 2021 💥 terugblik

De adidas Members Week is na zeven dagen dan toch echt afgelopen. Deze week konden we genieten van exclusieve releases, inspirerende interviews en creatieve content. Dit gebeurde allemaal via de CONFIRMED app van adidas. In dit blog geven we je een terugblik van Members Week 2021.

adidas Members Week

Dit jaar vond de allereerste adidas Members Week plaats. Het grote digitale evenement was live via de CONFIRMED app. Met de Members Week wilde adidas aan alle leden laten zien dat ze iedereen dankbaar zijn voor hun support. Dit deden ze onder andere door leden in de week van 23 augustus tot en met 29 augustus de kans te geven om exclusieve drops aan te kunnen schaffen en om inspirerende content te bekijken.

Golden Ticket Raffle

adidas golden ticket raffle

De Members Week begon stiekem al iets eerder. Van 12 augustus tot 23 augustus 2021 had je namelijk de mogelijkheid om mee te doen voor de raffle voor een Golden Ticket. Wanneer je deze Golden Ticket had gewonnen, kon je deze namelijk inzetten voor één van de raffles van de exclusieve sneaker releases die tijdens Members Week zouden plaats vinden. Met de ticket kon je gegarandeerd een paar aanschaffen.

Exclusieve sneaker releases

adidas members week

Afgelopen week zijn er verschillende samenwerkingen uitgekomen, die langverwacht waren. Er dropte een sneaker met Jeremy ScottKerwin Frost en Pharrell Williams. Elke schoen had een bijzonder ontwerp en voor de release werd er speciale content gedeeld via de app.

Jeremy Scott X adidas Forum Wings 1.0 'Money'

Q46154 · Prijs vanaf €187,-

Naar alle aanbieders

Kerwin Frost x adidas Superstar 'Superstuffed'

GY5167 · Prijs vanaf €234,-

Naar alle aanbieders

adidas Humanrace Sičhona 'Blue'

GW4880 · Prijs vanaf €153,-

Naar alle aanbieders

Lancering CONFIRMED Creators Club

adidas CONFIRMED Creators Club
Images by adidas

Het lidmaatschapsprogramma Creators Club van adidas werd ook gelanceerd in Nederland. Wanneer je je aanmeld, kun je met dit programma kans maken op exclusieve beloningen, verrassende momenten en early access op de grootste releases. Je kunt je nog inschrijven via CONFIRMED!

Wil je niks missen van het laatste sneaker nieuws? Check dan dagelijks onze nieuwspagina met blogs, die je ook kunt lezen via de Sneakerjagers app.

Previous ArticleNext Article