Salehe Bembury geeft een preview van een nieuwe New Balance samenwerking

Salehe Bembury x New Balance 'Yurt'

De eerdere samenwerkingen tussen Salehe Bembury en New Balance vielen goed in de smaak onder de sneaker fans. Beide modellen waren geïnspireerd op natuur. De allernieuwste samenwerking is geïnspireerd op een yurt en is een gloednieuw model.

Een yurt is een traditionele ronde tent. Deze tenten worden gebruikt door veenomaden die in de koude en droge gebieden in Centraal-Azië leven en rondtrekken. Deze veenomaden nemen vaak verschillende dieren met zich mee. Met deze inspiratie blijft Bembury dicht bij zijn interesse in natuur en milieu.

Salehe Bembury x New Balance ‘Yurt’

Het silhouet dat voor deze samenwerking gebruikt wordt is compleet nieuw en ontworpen door het Amerikaanse sportmerk en Salehe. Dit model focust zich op outdoor. Op de beelden onderaan dit blog zie je dat Bembury deze sneaker test tijdens een ruige wandeling.

Het bovenwerk van dit silhouet heeft een bovenwerk van suède en textiel. Op de zijkanten en rond de neus van de ‘Yurt’ zie je ruig suède voorbij komen en wat netter suède. De basis van het bovenwerk is ontworpen van textiel en heeft een uniek gebreid patroon.

Ben jij benieuwd naar de release van de Salehe Bembury x New Balance ‘Yurt’? Volg ons dan op Instagram en download de Sneakerjagers app. Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste sneaker nieuws.

bekijk de releasekalender hier! Afbeeldingen van Salehe Bembury
Salehe Bembury x New Balance 'Yurt'
Salehe Bembury x New Balance 'Yurt'
Salehe Bembury x New Balance 'Yurt'
Previous ArticleNext Article