Skip to content
Staff Picks

De tien beste voetbalschoenen bij adidas ⚽

26 augustus 2021 09:00
De tien beste voetbalschoenen bij adidas ⚽

Het nieuwe voetbalseizoen gaat weer van start. Om dit seizoen fris en fruitig te starten wil jij natuurlijk nog betere voetbalschoenen aan je voeten hebben.

Om jou kennis te laten maken met de adidas voetbalschoenen hebben wij een top tien samengesteld. Scroll dan naar beneden om deze lijst te bekijken. Kijk je liever zelf op de website van adidas? Klik dan op de knop hier onder.


1. adidas PREDATOR FREAK + FG | FY6241

We beginnen gelijk met de duurste voetbalschoen die adidas te bieden heeft, de adidas PREDATOR FREEK + FG. Dit model heeft een hoge hiel aan de achterkant voor meer ondersteuning. De boord van deze schoen bestaat uit twee delen zodat je dit silhouet makkelijk aan kan trekken.

Deze voetbalschoen kost €280,00. Wil jij het veld betreden met de Predator? Klik dan op de afbeelding hier onder.

adidas PREDATOR FREAK + FG

2. adidas Predator Freak.1 Firm Ground | FY6265

De adidas Predator Freak.1 Firm Ground heeft uitsteeksels op het bovenwerk. Deze uitsteeksels bijten zich vast in de bal waardoor jij altijd de controle hebt. Dit model heeft een vetersluiting.

Deze lage schoen kost €220,00 en is verkrijgbaar via één klik op de afbeelding hier onder.

Predator Freak.1 Firm Ground

3. adidas Copa Mundial | 015110

De adidas Copa Mundial heeft een klassiek lederen bovenwerk. Dit model is zwart met witte adidas strepen en een witte heeltab. Bij de neus zit premium K-leer voor zelfverzekerde balcontrole.

Dit silhouet kost €150,00. Zie jij jezelf de bal in het net slingeren met dit paar? Klik dan gauw op de afbeelding hier onder.

adidas Copa Mundial

4. adidas Gamemode Knit Firm Ground | GY5542

De adidas Gamemode Knit Firm Ground is gemaakt met Primegreen materiaal. Dit paartje krijgt hierdoor een duurzame twist. Op de zijkant staat een cirkeltje met ‘End Plastic Waste’ er in.

Deze opvallende schoen kost €100,00 en is verkrijgbaar via de afbeelding hier onder.

Gamemode Knit Firm Ground

5. adidas X Speedflow.2 | FY3288

De adidas X Speedflow.2 heeft een bovenwerk van iets doorschijnend Speedskin. In de hiel zit antislipvoering dat er voor zorgt dat jouw voet op zijn plaats blijft gedurende de negentig minuten op het veld.

Dit model kost €130,00. Klik op de afbeelding hier onder om dit paartje toe te voegen aan jouw rotatie.

adidas X Speedflow.2

6. adidas Copa Sense.1 Artificial Grass | FY6206

Deze adidas Copa Sense.1 Artificial Grass heeft de ideale loopzool voor op kunstgras velden. Aan de binnenkant van deze schoen zitten touchpods. Dit zijn stukken foam die de impact van de bal absorberen. Hierdoor verlies jij de bal niet meer.

Dit model kost €220,00 en is verkrijgbaar via één klik op de afbeelding hier onder.

Copa Sense.1 Artificial Grass

7. adidas World Cup | 011040

De adidas World Cup heeft verwisselbare noppen waardoor jij jouw favoriete noppen er op kan zetten. Op het bovenwerk zit premium K-leer dat slijtage tegen gaat. Zo kan je lang van je voetbalschoenen genieten.

De World Cup kost €150,00. Klik op de afbeelding hier onder als je dit paartje wil dragen tijdens de spannendste toernooien.

adidas World Cup

8. adidas Nemeziz 19+ Firm Ground | EH0772

De adidas Nemeziz 19+ Firm Ground is een echte eye-catcher. Het bovenwerk is geïnspireerd op sporttape. Door deze constructie volgt de Tension Tape de vorm van je voet voor de perfecte pasvorm.

Dit model is nu in de sale voor €223,96. Klik op de afbeelding hier onder om dit silhouet te scoren.

Nemeziz 19+ Firm Ground

9. adidas Nemeziz Messi.1 Firm Ground | FY0758

De adidas Nemeziz Messi.1 Firm Ground is een eerbetoon voor alle Messi-fans. De loopzool is opgesplitst voor totale bewegingsvrijheid op stevige ondergronden.

Dit silhouet is nu in de uitverkoop en kost €143,00. Klik op de afbeelding om deze te kopen.

adidas Nemeziz Messi.1 Firm Ground

10. adidas Marvel X Ghosted.1 Firm Ground | FY1223

We sluiten de lijst met de beste voetbalschoenen bij adidas af met de adidas Marvel X Ghosted.1 Firm Ground. Met dit model neem jij het stripboek mee het veld op. Deze colorway is geïnspireerd op Cyclops en op X-Men.

Deze limited edition schoen is nu in de sale voor €187,00 en is verkrijgbaar via de afbeelding hier onder.

Marvel X Ghosted.1 Firm Ground

Wil jij vaker op de hoogte zijn van het laatste sneaker nieuws? Volg ons dan op Instagram en download de Sneakerjagers app. In de app kan je onze blogs lezen en de releasekalender in de gaten houden.