De beelden van de New Balance 990 ‘Grey/Green’ zijn verschenen

New Balance 990 'Grey/Green'

De officiële beelden van de New Balance 990 ‘Grey/Green’ zijn verschenen. Het bovenwerk van deze sneaker bevat veel herfstachtige kleuren.

New Balance 990 ‘Grey/Green’ | M990CP2

De basis van het bovenwerk van de New Balance is gemaakt van mesh. Over het mesh zitten suède overlays in een hoop verschillende kleuren. De kleuren grijs, groen en beige maken een verschijning op de overlays dit model.

Boven de neus zitten verschillende lederen overlays. Deze elementen zijn in het donkergrijs en in het blauw. De suède overlays gaan hier overheen.

De tong en de ‘N’ op de zijkant zijn gemaakt in het bordeaux rood. Deze twee elementen zijn niet gemaakt van suède, maar van leer. Op de tong staat ook een ‘N’ en ‘MADE in USA’. De hiel is donkergroen met ‘USA’ in het grijs en zwart.

De middenzool is opgedeeld in twee delen. Het voorste deel is wit en is gemaakt van het ABZORB-schuim dat New Balance heeft ontworpen voor verbeterde schokdemping. Het achterste deel is vergeeld en heeft een zwarte hielrand. Op de achterkant van de middenzool in het midden zit een blauwe rand. Bekijk de beelden van dit paartje hier onder.

De New Balance 990 ‘Grey/Green’ is al uitgekomen in de Verenigde Staten, maar heeft nog geen releasedatum voor Europa. Wil jij deze release niet missen? Volg ons dan op Instagram en download de Sneakerjagers app.

New Balance M990CP2

New Balance M990CP2

Verwacht in 2021

Naar alle aanbieders
Afbeeldingen van Sneaker Politics
New Balance 990 'Grey/Green'
New Balance 990 'Grey/Green'
New Balance 990 'Grey/Green'
New Balance 990 'Grey/Green'
New Balance 990 'Grey/Green'
New Balance 990 'Grey/Green'
New Balance 990 'Grey/Green'
New Balance 990 'Grey/Green'
New Balance 990 'Grey/Green'
New Balance 990 'Grey/Green'
Previous ArticleNext Article