De adidas Humanrace Sichona is up next in CONFIRMED Members Week

adidas Humanrace Sichona

De adidas CONFIRMED Members Week is op de helft en er zijn nog een aantal releases te gaan. De adidas Humanrace Sichona is de eerstvolgende drop in samenwerking met Pharrell Williams.

Heb jij de adidas CONFIRMED app nog niet? Klik dan op de knop hier onder om deze te downloaden.

adidas CONFIRMED Members Week

De kans dat je het nieuws over adidas CONFIRMED Members Week voorbij hebt zien komen is erg groot. Een hoop verschillende sneakers zijn uitgekomen en speciale samenwerkingen hebben plaats gevonden.

adidas heeft de CONFIRMED Members Week geïntroduceerd om hun waardering aan hun fans te laten zien. Vanaf maandag 23 augustus tot en met zondag 29 augustus droppen er verschillende sneakers en kan je exclusieve interviews bekijken.

Vanaf 12 augustus maakte je kans op een Golden Ticket. De loting voor dit ticket vond plaats op maandag 23 augustus. Met dit ticket hoef je je geen zorgen maken voor alle raffles deze week en heb jij gegarandeerd een ‘W’.

adidas CONFIRMED app

adidas Humanrace Sichona | GW4880

Pharrell Williams en adidas voegen een gloednieuw model toe aan hun langdurige samenwerking. Dit nieuwe silhouet is door beide partijen ontworpen en is gebaseerd op menselijke ontwerpinnovatie. adidas heeft met de Sichona een nieuwe technologie kunnen introduceren, namelijk de Futurenatural-technologie.

“Ik zocht naar het gevoel dat ik als kind had toen ik met blote voeten op het gras, in het zand en over de rotsen liep. Het gevoel van de textuur, de temperatuur, het vocht… Dat unieke gevoel van vrijheid was het uitgangspunt van dit project.”

Pharrell Williams tegen adidas

De adidas Humanrace Sichona is ontworpen met alle zorgvuldige aandacht. Zo konden er weinig fouten worden gemaakt en kwam er het beste resultaat uit.

Door de nieuwe technologieën en door het onderzoek naar menselijke ontwerpinnovatie voelt het helemaal niet alsof je een paar sneakers draagt. Het model voelt aan als je eigen lichaam. Om dit uit te leggen kijken we naar vier delen van dit model.

Gebreid bovenwerk

Het bovenwerk is gebreid en heeft een duidelijke textuur. Op de zijkant vind je het Humanrace logo. Op het label op de tong zit het adidas logo. De veters zijn rond en gaan door het bovenwerk heen.

adidas humanrace sichona

adidas’ nieuwe Futurenatural-technologie

De Futurenatural-technologie van adidas combineert het Primeknit bovenwerk met de loopzool. Het sportmerk heeft deze technologie bedacht en toegepast zodat het zorgt voor een natuurlijk soepele vorm.

adidas humanrace sichona

Computergegenereerde zool

adidas heeft voor dit model gebruik gemaakt van een computergegenereerde zool. Hierdoor krijg je veel kansen en mogelijkheden. Eén van deze mogelijkheden is dat adidas er voor heeft gekozen dat de middenzool direct is ingespoten.

adidas humanrace sichona

Veel grip met de loopzool

Op het bovenwerk van dit model zitten weinig printjes en weinig motieven. Om dit te balanceren heeft de buitenzool een Humanrace print. Door de kleine lettertjes heb je extra goede grip op de ondergrond.

adidas humanrace sichona

De loting van de adidas Humanrace Sichona start op vrijdag 27 augustus om 10:00 uur. Zorg er voor dat je op ‘meedoen’ hebt geklikt voor 09:30 uur ’s ochtends. Heb je het Golden Ticket gewonnen? Dan hoef je je geen zorgen te maken over de raffle.

adidas Humanrace Sičhona 'Blue'

GW4880 · Prijs vanaf €153,-

Naar alle aanbieders

Wil jij vaker het laatste sneaker nieuws ontvangen? Volg ons dan op Instagram en download de Sneakerjagers app. In de app vind je de releasekalender en kan je onze blogs lezen.

Previous ArticleNext Article