De adidas CONFIRMED Members Week is in volle gang

adidas CONFIRMED Members Week

De adidas CONFIRMED Members Week is in volle gang. Er zijn al releases geweest, de Golden Ticket raffle is voorbij en er staan nog een aantal releases op de planning.

Om jou een duidelijk overzicht te geven van deze week zetten wij alles op een rijtje. Zo weet je voor welke sneakers je nog kans maakt en hoe je de Golden Ticket kan gebruiken. Ook als je niet weet wat deze week inhoudt is dit blog handig om er bij te houden. Heb je de adidas CONFIRMED app nog niet? Klik dan op de knop hier onder.

adidas CONFIRMED Members Week

adidas wil hun trouwe leden laten zien hoe erg zij hen waarderen met de CONFIRMED Members Week. In de CONFIRMED app vinden er vanaf 23 augustus tot en met 29 augustus langverwachte releases plaats.

Er komen verschillende samenwerkingen voorbij, waaronder met Jeremy Scott, Kerwin Frost en Pharrell Williams. Naast de releases krijg jij de kans om exclusieve interviews te bekijken en om meer te leren over jouw favoriete kicks.

De Jeremy Scott x adidas Forum Wings 1.0 ‘Money’ is al uitverkocht. Wil je dit paartje alsnog kopen? Klik dan op de banner hier onder om te bekijken waar je deze samenwerking kan scoren.

Jeremy Scott X adidas Forum Wings 1.0 'Money'

Q46154 · Prijs vanaf €187,-

Naar alle aanbieders
adidas CONFIRMED app

Aankomende CONFIRMED releases

Kerwin Frost x adidas Superstar ‘Superstuffed’ | GY5167

Kerwin Frost en adidas hebben samen de Superstar in een nieuw jasje getrokken. Deze sneaker krijgt een transformatie waardoor het lijkt alsof de kicks die je aanhebt vijf maten groter zijn.

Dit nieuwe silhouet is geïnspireerd op de overdreven grote schoenen die clowns dragen. Daarnaast is het Kerwin’s signature om altijd oversized kleding te dragen. Oversized sneakers heeft hij nog niet aan zijn collectie kunnen toevoegen, dus heeft hij ze zelf ontworpen.

De loting voor de Kerwin Frost x adidas Superstar ‘Superstuffed’ start op donderdag 26 augustus om 10:00 uur. Zorg er voor dat je je voor 09:30 uur aanmeld in de app om mee te kunnen doen aan de loting. Heb je het Golden Ticket gewonnen? Dan kan je de ‘W’ op de Superstar ‘Superstuffed’ al in je zak steken.

Kerwin Frost x adidas Superstar 'Superstuffed'

GY5167 · Prijs vanaf €234,-

Naar alle aanbieders
Kerwin Frost x adidas Superstar 'Superstuffed'
Kerwin Frost x adidas Superstar 'Superstuffed'

adidas Humanrace Sichona ‘Blue’ | GW4880

Later in de week zal er een collab releasen met Pharrell Williams, de adidas Humanrace Sichona ‘Blue’. Deze sneaker vormt een schildersdoek voor zelfexpressie voor de Amerikaanse zanger.

Het bovenwerk is gemaakt van flexibel en naadloos Primeknit, waardoor dit silhouet jouw voet omhelst. Op de neus, hiel en zijkanten zitten opvallende ingebreide patronen. Op de zijkant staat ‘Humanrace’ in het rood.

De loting voor de adidas Humanrace Sichona ‘Blue’ start op vrijdag 27 augustus om 10:00 uur. Zorg er voor dat je je voor 09:30 uur aanmeld in de app om mee te kunnen doen aan de loting.

adidas Humanrace Sičhona 'Blue'

GW4880 · Prijs vanaf €153,-

Naar alle aanbieders
adidas Humanrace Sichona 'Blue'
adidas Humanrace Sichona 'Blue'

adidas CONFIRMED Members Week Golden Ticket

Vanaf 12 augustus tot en met 23 augustus kon jij meedoen aan een loting om het Golden Ticket te winnen. Deze raffle is nu voorbij en het is bekend of je dit wel of niet hebt gewonnen. Heb je het ticket in the pocket? Lees dit dan goed door.

Het Golden Ticket is alleen geldig tijdens de CONFIRMED Members Week. Na zondag 29 augustus verloopt het ticket. Wees er snel bij en zorg dat je je inschrijft voor de Kerwin Frost x adidas Superstar ‘Superstuffed’ of voor de adidas Humanrace Sichona ‘Blue’.

adidas CONFIRMED Members Week Golden Ticket

Wil jij geen updates meer missen over de adidas CONFIRMED Members Week? Volg ons dan op Instagram en houd onze blogs dagelijks in de gaten.

Previous ArticleNext Article