Skip to content
Newsfeed

De Air Jordan 11 ‘Cool Grey’ maakt zijn derde comeback

23 augustus 2021 13:07
De Air Jordan 11 ‘Cool Grey’ maakt zijn derde comeback

De spraakmakende Air Jordan 11 in een ‘Cool Grey’ colorway werd voor het eerst in 2001 gereleased. Een aantal jaren later maakte het ontwerp in 2010 een comeback voor zijn tweede release. Echter zijn deze kicks niet te missen voor een derde ronde om het 20-jarige jubileum van het model te vieren voor de feestdagen!

Air Jordan 11 ‘Cool Grey’ | CT8012-005

De aanstaande retro zal natuurlijk zijn grijze basis behouden, maar dit keer met een twist! Het bovenwerk bestaat uit witte veters en heeft het een suède tong en profielen in plaats van zijn originele mesh. Aan de zijkant van de hielen is een wit Jumpman logo te zien.

Het model heeft een leren mudguard die net wat donkerder kleurt dan het originele ontwerp. De schoen bezit ook een witte middenzool waarbij lichtblauwe accenten te vinden zijn op de buitenzool. Zo geeft de schoen ons een frisse sprong terug in de tijd!

De Air Jordan 11 ‘Cool Grey’ wordt op 11 december 2021 gereleased. Wil jij deze release niet missen? Volg ons dan op Instagram en Twitter en vergeet natuurlijk niet om je push-meldingen op de Sneakerjagers app aan te zetten! Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste sneaker nieuws.

Air Jordan 11 'Cool Grey'
Air Jordan 11 'Cool Grey'