Bezoek Sneakerness op 11 en 12 september in Amsterdam

Sneakerness Amsterdam

Op zaterdag 11 en op zondag 12 september is Sneakerness weer te bezoeken in de Kromhouthal in Amsterdam. Vorig jaar kon het helaas niet plaatsvinden, maar nu staat er weer een splinternieuwe editie voor je klaar.

Sneakerness is de grootste sneaker convention van Europa. Op dit event vind je de meest exclusieve sneakers. Die kun je uiteraard kopen, maar alleen bewonderen mag natuurlijk ook. Naast het kopen van exclusieve en minder exclusieve sneakers, zijn er ook verschillende merken te vinden op het event. Zo waren in 2019 Puma, Filling Pieces, Swatch en diverse andere merken te gast bij Sneakerness.

Op het evenement is het niet alleen maar sneakers bekijken, maar kun je ook luisteren naar verschillende panel talks. Tijdens deze panel talks delen bekende en minder bekende personen uit de sneaker community hun mening en gedachten over verschillende punten die actueel zijn in de sneaker industrie.

Het team van Sneakerness weet dat de gemeenschap erg verschilt. Hierdoor is er een hoop te beleven tijdens het weekend en staan er verschillende activiteiten gepland. Vervelen is er dus absoluut niet bij! Voor een ieder wat wils.

Tijdens het evenement zal er een kunstgalerij zijn waar Europese artiesten hun werk zullen laten zien. Sommige artiesten zullen ook live op het event schilderen. Daarnaast moet je een oogje in het zeil houden bij de stand van Crep Protect. Zij zullen jou sneakers namelijk voorzien van een gratis schoonmaakbeurt en je kunt bij hun stand ook terecht voor sneaker schoonmaak tips en Crep goodies.

Onze eigen DJ Turne is ook dit jaar op het event en zal twee dagen de allerlekkerste tunes voor jullie draaien. Zo kan je swingend de Kromhouthal door. Uiteraard kun je ook een hapje eten tijdens Sneakerness. Tijdens het event zijn er in de Food Area, verschillende foodtrucks te vinden. Ook zijn er meerdere bars om je dorst te lessen.

Sneakerness Amsterdam vindt plaats op 11 en 12 september in de Kromhouthal. Wil jij dit event niet missen? Klik dan op de knop hier onder om tickets te kopen. Volg ons op Instagram en download de Sneakerjagers app om altijd op de hoogte te blijven van het laatste sneaker nieuws.

koop je tickets hier Afbeeldingen van Sneakerness
Sneakerness Amsterdam
Sneakerness Amsterdam
Sneakerness Amsterdam
Sneakerness Amsterdam
Previous ArticleNext Article