De Hello Kitty x Nike Air Presto collab keert terug

De extreem gelimiteerde Hello Kitty x Nike Air Presto collab uit 2004 zal een comeback maken. Volgens Complex Sneakers zal Nike de speciale Hello Kitty Air Presto opnieuw een release geven in 2021/2022.

Het sneaker pack heeft destijds nooit een officiële release gekregen. Op de planning stond oorspronkelijk een oplage van 500 paar voor vier verschillende colorways gepland, maar uiteindelijk werd het een beperkte distributie voor alleen vrienden en familie. Het gerucht gaat dat er slechts 12 paar van elke colorway is gemaakt en hierdoor zeer zeldzaam zijn.

Er wordt nu, in 2021, verwacht dat de Hello Kitty x Nike Air Presto collab tijdens de feestdagen van 2021 of begin 2022 wordt uitgebracht. Houd onze Releasekalender in de gaten via Sneakerjagers app, om geen enkele update te missen.

Bekijk hieronder het presentatiebord van het originele Hello Kitty x Nike project, van Steven Smith (toenmalig ontwerper bij Nike en mede-ontwerper van het pack).

Bekijk de Releasekalender Afbeeldingen van GOAT, @stevensmith
Hello-Kitty-Nike-Air-Presto-2021
Hello-Kitty-Nike-Air-Presto-2021-Release-Date-1
Hello-Kitty-Nike-Air-Presto-2004
Previous ArticleNext Article