Ned Flanders van The Simpsons krijgt zijn eigen adidas McCarten

The Simpsons x adidas McCarten 'Ned Flanders'

Veel samenwerkingen tussen adidas en The Simpsons waren gebaseerd op het eten en drinken die je vaak voorbij ziet komen in de serie. Voor deze samenwerking is het tijd voor de irritante buurman van Homer Simpson, Ned Flanders.

In seizoen drie van de serie had Ned Flanders een eigen aflevering waarin hij een winkeltje was begonnen. In dit winkeltje verkocht hij spullen die alleen handig waren als je linkshandig was, genaamd de ‘Leftorium’.

The Simpsons x adidas McCarten ‘Ned Flanders’ | GY8439

De sneaker zelf is niet geïnspireerd op de ‘Leftorium’, maar de schoenendoos wel. Op de doos staat een afbeelding van Ned Flanders voor zijn winkel met een bordje waar ‘Left Handers Rule!’ op is geschreven.

De tong, neus, randen en hielkap van dit nieuwe paartje zijn in het bruin. Dit bruin komt van het bruine haar en de bruine snor van Flanders. De zijkanten van dit model zijn groen naar aanleiding van zijn groene trui. De binnenkant van de schoen is roze, want hij droeg een roze overhemd onder zijn trui.

De bruine elementen zijn gemaakt van suède terwijl het groene gemaakt is van leer. De midden- en buitenzool zijn gemaakt van rubber en zijn in het zwart op dit model. Bekijk de beelden van deze sneaker hier onder.

De The Simpsons x adidas McCarten ‘Ned Flanders’ komt vooralsnog uit op zondag 3 oktober voor €130,00 via de website van adidas. Wil jij op de hoogte blijven van alle updates rondom deze release? Volg ons dan op Instagram en download de Sneakerjagers app.

bekijk de releasekalender hier!

The Simpsons X adidas McCarten 'Ned Flanders'

zondag 3 oktober 2021

Naar alle aanbieders
Afbeeldingen van adidas
The Simpsons x adidas 'Ned Flanders'
The Simpsons x adidas 'Ned Flanders'
The Simpsons x adidas 'Ned Flanders'
The Simpsons x adidas 'Ned Flanders'
The Simpsons x adidas 'Ned Flanders'
The Simpsons x adidas 'Ned Flanders'
The Simpsons x adidas 'Ned Flanders'
The Simpsons x adidas 'Ned Flanders'
The Simpsons x adidas 'Ned Flanders'
Previous ArticleNext Article