Skip to content
Staff Picks

adidas nieuwste sneakers 🌟 top 5

16 augustus 2021 09:30
adidas nieuwste sneakers 🌟 top 5

adidas is één van de bekendste sneakermerken van heel de wereld. Het merk blijft week na week innovatieve en unieke designs droppen. Of je nou van lage of hoge sneakers houdt of van kleurrijk of neutraal, er is altijd wel een perfect paartje te vinden. Check hieronder onze top 5 selectie van adidas nieuwste sneakers.

adidas nieuwste sneakers

Elke week droppen er nieuwe sneakers bij adidas. Van sportieve tot klassieke modellen, er is voor ieder wat wils. In deze top 5 hebben we een selectie gemaakt van onze favoriete adidas sneakers die recent zijn uitgebracht. Ben je benieuwd welke adidas schoenen er nog meer zijn gedropt? Check dan het gehele overzicht via onderstaande knop.

1. adidas Forum 84 Hi

GZ8592

Als eerste beginnen we met de adidas Forum, die weer helemaal hot is. Deze colorway met verschillende bruintinten past bij elke outfit. Verder heeft de sneaker verschillende zachte materialen.

adidas Forum 84 Hi

GZ8592 · Prijs vanaf €75,-

Naar alle aanbieders

2. adidas NMD_R1

sport shoes

Ga voor een sportief design met de adidas NMD. Deze sneaker heeft een grijs bovenwerk met een subtiele adidas print op de witte zool. Ook zijn er feloranje details toegevoegd op de schoen.

adidas NMD_R1

GZ7945 · Prijs vanaf €133,-

Naar alle aanbieders

3. adidas Ozelia

adidas ozelia

De adidas Ozelia bevat een dikke adiPRENE zool voor extra comfort. Het paar ziet er dynamisch uit door de gestroomlijnde vormen op de upper.

adidas Ozelia

GV7685 · Prijs vanaf €61,-

Naar alle aanbieders

4. adidas Triple Platforum Low

adidas nieuwste sneakers

Met de adidas Triple Platforum Low creëer je extra hoogte door de dikke zool. De tweekleurige sneaker heeft een old school vibe door de chuncky uitstraling.

adidas Wmns Triple Platforum Low

H05049 · Prijs vanaf €126,-

Naar alle aanbieders

5. adidas Originals Ozweego

adidas nieuwste sneakers

Als laatste de adidas Originals Ozweego. Deze heeft een warme uitstraling door de beige en bruintinten op de schoen. Daarnaast zijn er leuke details aangebracht, zoals de gespikkelde tussenzool en de rode kleur op de buitenzool bij de hak. Tot slot zijn de veters al voor je vast gemaakt.

adidas originals Ozweego W

GX3651 · Prijs vanaf €76,-

Naar alle aanbieders

adidas nieuwste sneakers top 5

Welke van deze adidas nieuwste sneakers ga jij bekijken op de adidas website? Als je op de hoogte wil blijven van alle nieuwe sneaker releases dan kun je het beste de Sneakerjagers app downloaden. Hiermee kun je gemakkelijk de Releasekalender bekijken en alle blogs lezen. Check it out!