Er komt een Nike Dunk Low ‘Grey Fog’ aan voor de dames

Nike Dunk Low Grey Fog

Het jaar van de Dunk is nog niet voorbij. Er zijn beelden verschenen van een Nike Dunk Low ‘Grey Fog’ voor vrouwen.

Nike is goed bezig met het ontwerpen van women’s exclusive modellen voor de vrouwelijke sneakerheads. Pas de laatste jaren krijgen vrouwen een grotere rol in de sneaker wereld en Nike past zich daar goed op aan.

De afgelopen tijd heeft het sportmerk een hoop aandacht besteed aan de dames. Zo kregen we in 2019 de ‘Reimagined’ lijn van de Air Force 1. Deze lijn komt hoogstwaarschijnlijk terug op de Nike Dunk High. Dit model heeft een nieuw jasje gekregen, de Rebel, en is in augustus voor het eerst uitgekomen.

Ondanks dat Nike modellen aanpassen voor de vrouwen, maken zij ook colorways die het beste bij hen passen. Eén van deze colorways is de ‘Grey Fog’.

Nike Dunk Low ‘Grey Fog’ | DD1391-103

Deze Dunk Low heeft het welbekende patroon dat we dit jaar hebben gezien. De toebox, zijkant, hiel en tong zijn in het wit. De lederen overlays hebben een kleur. Bij dit model gaat het om lichtgrijs, wat iets donkerder is dan de kleur op de ‘Photon Dust’.

De middenzool van dit paartje is zoals we gewend zijn in het wit. De buitenzool is dezelfde grijze kleur als de overlays op het bovenwerk.

De Nike Dunk Low ‘Grey Fog’ komt op maandag 25 oktober uit om 09:00 uur voor €100,00. Is dit paartje wat voor jou? Volg ons dan op Instagram en houd onze blogs in de gaten zodat je deze release niet zal missen.

bekijk de releasekalender hier!

Nike Dunk Low 'Grey Fog'

Verwacht in 2021

Naar alle aanbieders
Afbeeldingen van Nike
Nike Dunk Low 'Grey Fog'
Nike Dunk Low 'Grey Fog'
Nike Dunk Low 'Grey Fog'
Nike Dunk Low 'Grey Fog'
Nike Dunk Low 'Grey Fog'
Nike Dunk Low 'Grey Fog'
Nike Dunk Low 'Grey Fog'
Nike Dunk Low 'Grey Fog'
Previous ArticleNext Article