De Nike Air Max BW ‘Rotterdam’ heeft een releasedatum volgens geruchten

Nike Air Max BW Rotterdam

De Nike Air Max BW ‘Rotterdam’ heeft een releasedatum volgens geruchten. Kijk jij al uit naar dit model?

Nike Air Max BW ‘Rotterdam’ | DJ9786-001

De beelden van de op Rotterdam geïnspireerde Air Max gaan al een paar weken rond. Het model heeft de kleuren van de grote havenstad.

Het bovenwerk van de Nike Air Max BW is gemaakt van mesh, textiel en leer. De meeste elementen op de sneaker zijn zwart. Rondom het bovenwerk zit een witte lijn en witte hielkap die het design wat speelser maakt. De Swoosh, de kraag en de tong zijn in het groen dat naar Rotterdam refereert.

Naast dat de kleur met deze Nederlandse stad te maken heeft zit er een extra detail op de tong. Op de tong staat ‘220 BPM’. Dit refereert naar de hardcore cultuur uit de jaren negentig. In het nachtleven van de stad speelde dit een grote rol.

Deze Air Max is onderdeel van het ‘City Pack’ waar ook sneakers in zitten die geïnspireerd zijn op Lyon en Los Angeles. Bekijk de beelden van de sneaker hier onder.

De verwachte releasedatum van de Nike Air Max BW ‘Rotterdam’ is op zondag 17 oktober om 09:00 uur voor €140,00. Kan jij niet wachten om dit paartje toe te voegen aan jouw sneaker collectie? Volg ons dan op Instagram en download de Sneakerjagers app.

Nike Air Max BW 'Rotterdam'

Nike Air Max Classic BW QS 'Rotterdam'

zondag 17 oktober 2021

Naar alle aanbieders
Afbeeldingen van Nike
Nike Air Max BW 'Rotterdam'
Nike Air Max BW 'Rotterdam'
Nike Air Max BW 'Rotterdam'
Nike Air Max BW 'Rotterdam'
Previous ArticleNext Article