BAPE en Jessie Reyez werken samen aan een collectie

BAPE x Jessie Reyez

BAPE heeft een collectie aangekondigd in samenwerking met zangeres en songwriter Jessie Reyez. In deze collectie zitten veel kledingitems, maar ook een paartje BAPE STA Mid’s.

Jessie Reyez is een Canadese zangeres en songwriter. Ze heeft verschillende liedjes geschreven voor onder andere Calvin Harris, Kehlani, Dua Lipa en Normani. Ze heeft ook verschillende keren samengewerkt met Eminem. Reyez staat nu op de soundtrack van de nieuwe Suicide Squad film.

BAPE x Jessie Reyez

In de collectie tussen het streetwear merk en de zangeres zitten verschillende kledingstukken. Een tanktop voor dames met het logo van BAPE, ‘FMLY’ en ‘Jessie Reyez’ komt uit in het donkergroen met oranje en geel met zwart.

Naast de twee tanktops komt er ook een unisex t-shirt uit. Dit shirt heeft een paarse camouflage print en het logo in het geel. Door het logo loopt een streep met de naam van de zangeres.

Om een complete outfit te maken komt er een cargobroek in de collectie. Deze broek kan je kopen in het zwart of in een camouflage print.

In de collectie zit één paar sneakers, BAPE STA mid’s. Het bovenwerk van dit model is gemaakt van canvas en heeft een camouflage print. De ster op de zijkant is gemaakt van leer en is in het wit. Op het klittenband boven de enkel staat ‘Be real or die’. Aan het klittenband hangt een hangertje met ‘FMLY’ en een illustratie van Jessie Reyez.

Scroll naar beneden om de beelden te bekijken van de kledingcollectie en van de sneakers.

De BAPE x Jessie Reyez collectie komt uit op zaterdag 14 augustus op de website van BAPE. Wil je vaker op de hoogte gebracht worden van het laatste sneaker nieuws? Volg ons dan op Instagram en houd onze blogs regelmatig in de gaten.

bekijk de releasekalender hier! Afbeeldingen van BAPE
BAPE x Jessie Reyez
BAPE x Jessie Reyez
BAPE x Jessie Reyez
BAPE x Jessie Reyez
BAPE x Jessie Reyez
BAPE x Jessie Reyez
BAPE x Jessie Reyez
BAPE x Jessie Reyez
BAPE x Jessie Reyez
BAPE x Jessie Reyez
BAPE x Jessie Reyez
Previous ArticleNext Article