Deze heren kicks zijn nieuw binnen bij Vans

Vans heren new arrivals

Vans heeft een hele hoop verschillende heren modellen die klaargestoomd zijn voor de zomer. Houd je van simpele designs of heb je liever een paartje die erg opvallen en van mijlenver te zien zijn? Bij Vans hebben ze voor iedereen een model en print die bij hen past.

Om jou de meest frisse en hippe sneakers van Vans te tonen laten wij onze favorieten zien van de paartjes die nieuw binnen zijn. Zo loop jij voor op met de trends. Wil jij liever zelf alle new arrivals van Vans bekijken? Klik dan op de knop hieronder.


Flame Old Skool & Sk8-Hi | VN0A38G1K68 & VN0A32QGK68

We trappen de nieuwe sneakers van Vans voor heren af met de Old Skool en de Sk8-Hi. Dit zijn de bekendste modellen van het skatemerk. Een tijdloos silhouet is altijd fijn om in de collectie te hebben. Vans heeft deze twee sneakers een upgrade gegeven door witte vlammen op het bovenwerk te bedrukken.

De Old Skool kost €80,00 en de Sk8-Hi €90,00. Klik op de afbeelding om het desbetreffende model te kopen.

Vans Flame Old Skool
Flame Sk8-Hi

Sk8-Hi Bolt | VN0A5JIVA05

De Sk8-Hi Bolt maakt het klassieke silhouet wat speelser. De middenzool loopt door over het bovenwerk en krijgt de vorm van een bliksemschicht. De overlays rondom de veters krijgen dit detail aan de zijkant.

De Sk8-Hi Bolt kost €95,00. Klik op de afbeelding om naar de productpagina te gaan.

Vans Sk8-Hi Bolt

Tie Print Mix Classic Slip-On | VN0A33TB9HX

De Tie Print Mix Classic Slip-On heeft de print van stropdassen meegenomen in het design. Op elk element van het model zitten verschillende printjes in allerlei verschillende kleuren. De middenzool is wit om de focus op het bovenwerk te leggen.

De Tie Print Mix Classic Slip-On kost €70,00. Klik op de afbeelding om naar de productpagina te gaan.

Tie Print Mix Classic Slip-On

Anaheim Factory Old Skool 36 DX & Sk8-Hi 38 DX | VN0A54F39GG & VN0A38GF9GG

De modellen in de Anaheim Factory lijn zijn een eerbetoon aan de eerste fabriek van Vans. Op deze paartjes zitten retrodetails. Op de Old Skool en de Sk8-Hi hieronder zit een kleurrijke print op het bovenwerk en op de middenzool.

De Old Skool kost €95,00 en de Sk8-Hi kost €100,00. Klik op de afbeelding om het desbetreffende model te kopen.

Vans Anaheim Factory Old Skool 36 DX
Anaheim Factory Sk8-Hi 38 DX

Trainer Cruze Too ComfyCush | VN0A5KR59LF

De Trainer Cruze Too ComfyCush heeft een frisse uitstraling door de lichte kleuren op het bovenwerk. De sneaker is gemaakt van canvas en suède en heeft een rubberen buitenzool.

De Trainer Cruze Too ComfyCush kost €85,00. Klik op de afbeelding om naar de productpagina te gaan.

Vans Trainer Cruze Too ComfyCush

Anaheim Factory Lampin 86 DX | VN0A5HZT637

De Anaheim Factory Lampin 86 DX heeft een uniek uiterlijk. Het bovenwerk bestaat uit suède en is opgedeeld in twee delen. Deze colorway geeft de details van dit model duidelijk weer. De middenzool is wel in één deel.

De Anaheim Factory Lampin 86 DX kost €85,00. Klik op de afbeelding om dit model te kopen.

Anaheim Factory Lampin 86 DX

Eco Theory Sk8-Hi Tapered | VN0A4U169FR

De Eco Theory Sk8-Hi Tapered heeft een bovenwerk van biologisch katoen. De veters in dit paartje zijn gemaakt met hennep. De zool is gemaakt van natuurlijk rubber om te voorkomen dat er rubber wordt gebruikt op basis van aardolie en fossiele brandstoffen.

De Eco Theory Sk8-Hi kost €95,00. Klik op de afbeelding om naar de productpagina te gaan.

Vans Eco Theory Sk8-Hi Tapered

Lightning Old Skool | VN0A3WKT9FT

Zoals je merkt zijn er een hoop nieuwe Old Skool’s bij gekomen, waaronder de Lightning Old Skool. Dit is een wat speelsere uitgave van dit model. Op de zijkant zie je een donkerblauwe lucht met verschillende bliksemschichten. De rest van de sneaker is zwart.

De Lightning Old Skool kost €80,00. Klik op de afbeelding om dit model te kopen.

Lightning Old Skool

Vans x SE Bikes Sk8-Hi | VN0A4BV8A0E

De Vans x SE Bikes Sk8-Hi eert innovatie en tijdloosheid. Daarnaast is dit model een eerbetoon aan de PK Ripper, de BMX-fiets van Perry Kramer van SE Bikes. Op het bovenwerk zit een geblokte print. Op de middenzool staat de tekst voor de PK Ripper.

De Vans x SE Bikes Sk8-Hi kost €95,00. Klik op de afbeelding om naar de productpagina te gaan.

Vans x SE Bikes Sk8-Hi

Heavy Textures Classic Slip-On | VN0A33TB9HT

We sluiten de favorieten van de nieuwe heren sneakers bij Vans af met de Heavy Textures Classic Slip-On. Zoals de naam al verklapt heeft het materiaal op het bovenwerk ruige texturen. Dit is visueel te zien en fysiek te voelen aan de buitenkant.

De Heavy Textures Classic Slip-On kost €80,00. Klik op de afbeelding om dit model te kopen.

Heavy Textures Classic Slip-On

Wil jij vaker op de hoogte zijn van het laatste nieuws in de sneaker wereld? Volg ons dan op Instagram en download de Sneakerjagers app.

Previous ArticleNext Article